![]() |
|
307 arka koltuk başlıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2011 Saat 23:50 |
ELimde mevcut 3 adet kafalık 150 tl olur
|
|
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjınalını takmıycaksan hıc takma derım bende ama orjınalıde guzel gozukuo esra hanımla ıletısıme gec
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
es.ay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi günler benim eski aracımdan sökmüstüm steyşın vagon 307 arkayı göremiyordum aracı sattım onlar evde kaldı eğer düşünürsen kömürlükte duruyordu arkadasım ms atarsın yardımcı olurum
|
|
es.ay
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum benim bildiğim o fiyat normal daha ucuz orjinal zor bulursun
orjinal takmassan hiç takma bence
|
|
![]() |
|
mmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben ankara dayım. burda hurdacılara sordum 3 tanesine 300 tl diyorlar. buda benim için çok pahalı geldi. bunu en ucuz şekilde nasıl yapabilirim. normal standat kafalık taksam çokmu çirkin olur acaba ?
|
|
![]() |
|
yok kardeş estağfurullah bilmemek ayıp değil hani dedim bi sebebimi var?
önce bi efe ye sor onda yoksa çıkmacılara bi bak dostum hangi şehirdesin bilmiyorum ama
|
|
![]() |
|
mmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
sitenin yabancısıyım yeni üye oldum. ayrı ayrı yerlerde olduğu için açmak istemiştim. çok bilmediğimden yani. kusuruma bakmayın.
|
|
![]() |
|
niye 3 tane konu açtın arkadaşım
|
|
![]() |
|
arkadaşlar 307 aracıma arka koltuk başlıkları lazım elinde olan varsa yada ucuz yollu ona uydurabileceğim bir önerileriniz olursa bilgilendirebilirmisiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |