![]() |
|
Çok Acil Satılık 206 Roland Garros (Resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2010 Saat 21:56 |
|
arkadaslar ben 3 tane peugeot degıstırdım hıcbırınde ruhsatta bırsey yazmıyordu motor gucu yazan yer boştu . ben hayatımı bu arabaları ıncelemekle gecırdım ruhsatı falan bırakın bu araba 8 valf 90hp 16 valfler arka teker dısk olur |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ruhsatta ne yazıyor açıkça yazar mısınız rica etsem.
|
||
![]() |
||
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
ben zaten satmasın demıyorum inş satar ama dogru bılgıleri yazsın
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yaw boşverin adam satıyor arabayı inşallah alanıda satanıda mutlu eder alan adamda iyice araştırır o alan la satan arfasında bize hayırlısı olsun demek düşer kardeş inşallah işstediğin fiyata verirsin allah kimseyi acil şekilde araç veya mal sattırmasın inşallah
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya arkadaşlar adam kandıracak değilya en nihayetinde ruhsatta yazıyodur kaç bg oldugu. onada güvenilir heralde
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
|
ya senın arabandan haberın yok dünyadan da haberın yok ben cok gördum senın gibi 8 valf arabasına 16 valf deyıp super cekişi var şöyle böyle dıye anlatanı ![]() ![]() ![]() birincisi arkalar dısk olarak standart uretılmıstır 206 lar 2001 ve 2002 model vardır sadece sen dıyorsun 2003den sonrası 110 hp 2003ten sonra diğer 206 larda falan 16 valf yoktur sadece quıksılver xs cc de vardır xt ler 2001 ve 2002model olarak cıkmıstır sadece 16 valf 2003 te 1.4 16valf olarak cıkmıstır. 2001 bazı xt lere bak bakalım 16 valfmı degılmı 2001 xs lere bak bakalım 16 valfmı degılmı tabi hepsi değil sen lafı dolandırma koy önden bi resim kaput acık bi resim bakalım kac beygirmiş kac valfmiş istersen ben koyayım benım roland garrosun motorunun resmını sen ögren 16 valf nasılmış:D |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Arkalar kampana ise, söylenildigi gibi 90 hp dir araban.. Aslında hic gerek yok; ama motorun fotosunu koyman yeterli, kac hp oldugunu söyleyebilmemiz icin..
|
||
![]() |
||
yaramasyaramas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
sen bunu 106 yla karıştırdın galiba. Roland garroslar 2001 den sonra, diğer 206 lar 2003 den sonra 110 hp olarak üretilmiştir. arkadaki kampanaya bakıpta bu kadar desteksiz sallayan ilk defa görüyorum. kampanyada mı yazıyo kaç beygir olduğu
![]() ![]() |
||
Peugeot 206 Roland Garros 2001 Model 110 HP
Isparta |
||
![]() |
||
|
dostum bındıgın arabadanmı haberın yok yoksa bırılerınımı kandırmaya calısıyorsun senın aracın 8 valf 90 hp ekle motorunun resmını herkez görsün hodri meydan 2001 model olmayma 16 valf olmaz araba bırsuru 2001 8 valf var bunu anlamanın en basit yolu ekledıgın resımlerde arka tekerleklerın kampana olması 16 valf 206 arka tekerlek dısk fren olur 8 valfler kampana olur. bindiğin arabayı öğren biraz tavsiyem :D
ayrıca bel altı boyalı araca bu fiyat aşırı yuksek birde cok aciliyetten bahsedıyorsun fıyatın piyasanın cok ustunde nasıl acil oluyor
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hayrlı satışlar
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
![]() |
||
![]() |
||
yaramasyaramas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
Forumdaki her kullanici dusuncesini soylemekte ozgur. Ama genel olarak roland garros bilinen bi model degil. Karsilastirilan araclarla bunun donanimini karsilastirirsaniz farki anlayabilirsiniz. En bos 206 bile 11-12 den baslar. donanim + temizlik olarak degerlendirilmeli...
|
||
Isparta |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
Hayırlı satışlar. arz talep meselesi. arkadaş fiyatını söyler verecek varsa alır yoksa almaz satamaz. kısmet işi. Ancak p.tesi idari izin var. Noterler çalışıyormu bilmem.
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
her malın bi alıcısı vardır arkadaş fiyatı az ya da çok belirlemiş bizede hayırlı satışlar demek düşer
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sanki o km ve model de araba için çok istiyosun dostum o fiyata 2003 model daha az km de 206 lar var adam neden senin arabanı alsınonu söyle sen ban
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
Guncel
|
||
Isparta |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
pazartesi hallederim bu 1 Roland Garros'ların 2001 model ve sonrası 1.6 16 V 110 hp dir. Araştırmanı tavsiye ederim. Sadece bel altı boyanın da çiziklerden dolayı olduğu söylendi bana. Ki değişen parçasının olmaması nedeniyle gayet inandırıcı bence. bunada 3 diyelim
![]() |
||
Isparta |
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
pazartesi yarım gün eğer satmayı başarırsa öğlene kadar halleder 1 saatlik işi war taş çatlasa..aciliyetide var belli umarım satarsın hayırlısı olsun...
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
|
pazartesi heryer kapalı nasıl satıcaksın bu 1
ıkıncısı aracın 8 valf 90 hp 110 hp yazmıssın ama degıl bu 2
neden bel altı boyandı araba bu 3
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
bugün pazara cıkarcam. o bakımdan zaman tükeniyor. aciliyette şahsi. bayramdan önce olsun istiyorum.
|
||
Isparta |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |