|
Sticker elime ulaştı Teşekürler P.T :) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 09:42 |
|
sticker çok güzel durmuş
|
||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
http://img225.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=fotoraf0177.jpg
Sticker elime ulaştıııı : )
|
||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
|
http://yfrog.com/69fotoraf0177jx
Sticker elime ulaştıııı : )
|
||
frk_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yazılar şeffaf kısımda kalacak şekilde çıkart dışarıdan yapıştırcaksın biraz dikkat etmek gerekıyor çıkartırken.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
frk_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende yeni alabildim kargoyu. paketi atmışlar bi köşeye dağıtıma bile çıkmamış ben gidip almasam öylece kalacaktı herhalde ama neyseki sorun çıkmadı.
BU ARADA SİTE YÖNETİMİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. ELLLERİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK
Bu sticker ı nasıl yapıştıracağımı bilmiyorum. Camın iç kısmından mı dış kısmından mı yapıştıracam anlamadım. Şeffaf tarafı kaldırdım uc kısmından yazılar mavi kağıtta kalıyor ama şeffaf tarafta kalması gerekiyor sanırım yardımcı olurmusunuz
SAYGILARIMLA
FARUK Düzenleyen frk_206 - 06 Kasım 2010 Saat 09:35 |
||
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
adres bilgilerinide p.m. atarsanız. pazartesi günü kargoya veririm salı günü elinizde olur. |
||
only_younus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
|
daha farklı bir şaklp varsa buradan yönlendirirsiniz
|
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bencede gayet güzel olmuş güle güle kullan
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gayet güzel olmuş
|
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nasıl olmuş??
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sticker isteyenler konuyu okuyabilirler.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11324&title=peugeot-turkey-sticker |
||
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
|
Artık isteyene ücretli gönderiliyor , Gökhan'ın bir mesajı olacak idi forumda 10 tl karşılığında kargo ücreti dahil olarak isteyen kişiye gönderiliyor.
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
only_younus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
|
Bana da gönderilip gönderilmeyeceğini nasıl öğrenebilirim sanırım herkese gönderilmiyor.29 ekim de siteyi takip edenlere gönderileceği söylenmişti ama... demek ki ben yeterince takip edememişim!!!
|
||
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
|
nasıl alacaz ya bende istiyorum. sitede baktım baktım bulamadım. birisi yardım için pm atabilirmi?
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bana da geldi teşekkürler
Hemen yapıştırdım ama şunu söylemeliyim ki biraz zorlandım yapıştırırken. Isıtmak falan gerekli mi bu stickerlar ugulanırken veya uygulandıktan sonra?
|
||
3rkans
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yarın inş yapıştırıp fotografınnı çekerim.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
stıckerı bende aldım 2. kez tesekkur etmıs olayım... bende yapıstırınca resımlerını koyarım...
|
||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi hayırlı olsun :) Resimleri bekliyoruz
|
||
3rkans
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tabiki paylaşcam aklımda :))
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |