![]() |
|
ACİLL YARDIM TEYP SESİ KENDİ KISILIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 16:07 |
ekranda mute yazıyormu bende yazmıyorda sesi tamamen kapatınca merak ettim
|
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet tuş problemi sanırım söylediginiz gibi mute konumuna kadar kısılıyor
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
tus problemi galiba ....fakat ses sonuna kadar mute konumuna kadar kisiliosa tabiki ????
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
degerli görüşleriniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kol kumandasını söküp tekrar deneyin. direksiyon milini kapatan kapağı sökün. kol kumandasını tırnağından kurtararak dışarı çıkarın. kolay bir iş kendi başınıza halledebilirsiniz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ses tuşu problemli eğer ekranda sırayla azalarak tamamen kısılıyorsa ses kısma tuşu takılı kalmıştır elektrik ustası yapar
|
|
![]() |
|
evet sesi açıyorum ses geriye düşmeye başlıyor hemen
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
koldan kumandada bir sorun olabilir diye düşünüyorum veya teyp üzerindeki ses kısma tuşunda madem direk kısılıyor.
|
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR MERHABA 206 ARACIMDA ORJINAL RADYO-KASETÇALAR BULUNUYOR .RADYODA SESİNİ AÇTIGIMDA KENDİ KENDİNE KISILMAYA BAŞLIYOR VE SESİ SIFIRA İNDİRİYOR SEBEBİNİ ANLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |