Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 beklenen son body kıt olusumu tamamlandı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 beklenen son body kıt olusumu tamamlandı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
formulaone Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ekim - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı formulaone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 beklenen son body kıt olusumu tamamlandı
    Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 Saat 12:26
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

iyi günlerde kullan kaza bela vermesin allah.  başarılı çalışma olmuş dostum.ama fren disklerini unutmuşsun içini aynı renk boyasan  güzel olurdu...

haklısın oraya kalıper dısk kapakları sıparıs ettım onları beklıyorum goze hos gelmıyor suan haklısın :)
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 02:22
iyi günlerde kullan kaza bela vermesin allah.  başarılı çalışma olmuş dostum.ama fren disklerini unutmuşsun içini aynı renk boyasan  güzel olurdu...

Düzenleyen GiTaRRa - 09 Kasım 2010 Saat 02:22
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 21:51
tek kelimeyle harika olmuş acaba diorum yayları biraz kessenmi
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 18:47
öncelikle araç cok güzel olmuş hayırlı olsun ama modifiye yapınca illa öndeki aslan sökülecek diye birşey yok. :D bizim 106 da modlu öndeki amblem duruyor.106 ların hemen hemen hepsinde arka amblem bozulur yada düşer bizimkiside düşmüştü orayı siyaha boyattık kabartma şeklinde duruyor öndekide gayet güzel duruyor sayın formulaone SırıtmaSırıtmaSırıtma
Yukarı Dön
ayter Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ayter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 17:19
Orjinalini yazan: formulaone formulaone Yazdı:

Orjinalini yazan: ayter ayter Yazdı:

gecen pazar edırnede ı senın arabanın aynısnı gordum dııcektım sonra uye bılgılerne baktım gordugum arabanın kendısıymıs Sırıtma
ayter geldınde nıye haber vermedın bulusurduk arkadasım konumun yazmadıgı ıcın nerede oldugunu bılemıyorum zaten benım aracım edırnede tek baskada goremezsın :) arkadasım hemıde 34 plaka ıstanbullu oldugum ııcın
pek durmadım zaten emırganda yemek yedk donduk sonra aydın kapalydı pazar mecburen oraya gıttk.kırklarelide oturuyorum ben 60 km war aramızda=)

ger bırdaha gelecek olursan onceden haber ver hem tanısmıs oluruz
kacarım yıne bı haftasonu haberlesırz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı formulaone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 15:25
Orjinalini yazan: ozaannn ozaannn Yazdı:

kazasız belasız güzel olmuş

yorumun ıcın tesekkurler
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı formulaone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 15:25

gecen pazar edırnede ı senın arabanın aynısnı gordum dııcektım sonra uye bılgılerne baktım gordugum arabanın kendısıymıs Sırıtma
ayter geldınde nıye haber vermedın bulusurduk arkadasım konumun yazmadıgı ıcın nerede oldugunu bılemıyorum zaten benım aracım edırnede tek baskada goremezsın :) arkadasım hemıde 34 plaka ıstanbullu oldugum ııcın
pek durmadım zaten emırganda yemek yedk donduk sonra aydın kapalydı pazar mecburen oraya gıttk.kırklarelide oturuyorum ben 60 km war aramızda=)

ger bırdaha gelecek olursan onceden haber ver hem tanısmıs oluruz
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 13:35
kazasız belasız güzel olmuş
ozaann
Yukarı Dön
ayter Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ayter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 12:40

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı formulaone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 12:03

Yukarı Dön
ayter Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ayter Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 10:59
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 22:40
çok güzel ve sade olmuş
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 22:39
geçerli
Yukarı Dön
AydinBeyol Açılır Kutu Gör
P.T. TEAM
P.T. TEAM
Simge
GALERİ SORUMLUSU

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AydinBeyol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 20:34
maşallah güzel olmuş güle güle kullan
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 19:43
Merhabalar kardeşim
on numara bir iş çıkmış  tebrik ederim
hele ön tampon bayıldım walla
ayrıca spoylerde  çok şık durmuş
jant olayına gelince bu zevk meselesi  bendede senin jantına benzer bir jant
var ben şahsen memnunum  ama  çamurluk arasının açıklığı  olayın ambiyansını biraz
bozuyor gibi  bu açığı  yayla değilde  jantı 18 taksan 2.5 cm  fark kapatır bu sadece bir öneri

acaba bu tampon  nerde yaptırdın    eminim benim 306 ma da çok güzel olur
tampon + spoyler  maliyeti nedir      kazasız belasız kullanman dileğimle
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 17:35
Süper olmuş bende ileri bu tarz bir modifiye düşünüyorum da bu işlemleri nerde yaptırdın?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ekim - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı formulaone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 19:12
ıyı dıleklerını z ıcın tesekkur ederım arkadaslarım evet aracımın son seklı bu sımdı ılerleyen projede once  koltuk dosemesını bej rengı derı kaplama var daha sonra kamera onlu arkalı takma ıslemı var ama bu kameraları tamponu bozmadan takmak ıstedıgım ıcın suan beklemedeyım bır caresını bulacagım gorusmek uzere yıne tesekkurler far ayarına gelınce arkadasım bu angellarda far ayarıını ıyı bır usta yapabılır bu ısle ugrasmak ısteyen ve zevk alan tabıkı far ayarını yaptırdım ve jılet gıbı tek cızgıde aydınlık ıyı bır ustanın yapamayacagı sey yoktur 
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 18:47
bende çok beğendim , çok güzel olmuş güle güle kullan , keyfini sür kardeşim.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
the_beKKo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 18:13
Öncelikle hayırlısı olsun çok yakısmıs sadece araba leylek diyenler var evet leylek
araçta 215 40 17 lastik var 45 yaparsa hiç birşey belli olmaz ama direksiyon hidrolikten çıkar 3.5 yay taksanız kıvamında olur gibi kazasız belasız kullanın :)
Yukarı Dön
ceronimo1978 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ceronimo1978 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 17:30
Hocam hayırlı ugurlu olsun. Arac  numara olmuş. Tek sorum şu: Far ayarını sağlıklı yaptırabildiniz mi? Ya da bana yardımcı olabilecek bir yer biliyor musunuz? Çünkü standart far ayarı yapan yerler farlar orjinal değil abi bunlara ayar olmaz deyip geçiyor. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 3858 2 407aziz
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4483 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40100 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 422 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 18938 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 5959 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 311 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 639 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13196 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 2 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 5 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 1222 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 813 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1607 0 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 3039 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 1105 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 1199 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 1190 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 7 0 DVRM77
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Warcry 2
tunakrf 1
barisF 1
Ebulfeth 1
sedatdizin 1
407aziz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English