![]() |
|
307 beklenen son body kıt olusumu tamamlandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 Saat 12:26 |
|||
haklısın oraya kalıper dısk kapakları sıparıs ettım onları beklıyorum goze hos gelmıyor suan haklısın :) |
||||
![]() |
||||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
iyi günlerde kullan kaza bela vermesin allah. başarılı çalışma olmuş dostum.ama fren disklerini unutmuşsun içini aynı renk boyasan güzel olurdu...
Düzenleyen GiTaRRa - 09 Kasım 2010 Saat 02:22 |
||||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
tek kelimeyle harika olmuş acaba diorum yayları biraz kessenmi
|
||||
![]() |
||||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|||
öncelikle araç cok güzel olmuş hayırlı olsun ama modifiye yapınca illa öndeki aslan sökülecek diye birşey yok. :D bizim 106 da modlu öndeki amblem duruyor.106 ların hemen hemen hepsinde arka amblem bozulur yada düşer bizimkiside düşmüştü orayı siyaha boyattık kabartma şeklinde duruyor öndekide gayet güzel duruyor sayın formulaone
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|||
|
||||
![]() |
||||
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
yorumun ıcın tesekkurler |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|||
ger bırdaha gelecek olursan onceden haber ver hem tanısmıs oluruz |
||||
![]() |
||||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|||
kazasız belasız güzel olmuş
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
gecen pazar edırnede ı senın arabanın aynısnı gordum dııcektım sonra uye bılgılerne baktım gordugum arabanın kendısıymıs
![]() |
||||
![]() |
||||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
|||
çok güzel ve sade olmuş
|
||||
![]() |
||||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
|||
geçerli
|
||||
![]() |
||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|||
maşallah güzel olmuş güle güle kullan
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
|||
Merhabalar kardeşim
on numara bir iş çıkmış tebrik ederim hele ön tampon bayıldım walla ayrıca spoylerde çok şık durmuş jant olayına gelince bu zevk meselesi bendede senin jantına benzer bir jant var ben şahsen memnunum ama çamurluk arasının açıklığı olayın ambiyansını biraz bozuyor gibi bu açığı yayla değilde jantı 18 taksan 2.5 cm fark kapatır bu sadece bir öneri acaba bu tampon nerde yaptırdın eminim benim 306 ma da çok güzel olur tampon + spoyler maliyeti nedir kazasız belasız kullanman dileğimle |
||||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||||
![]() |
||||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|||
Süper olmuş bende ileri bu tarz bir modifiye düşünüyorum da bu işlemleri nerde yaptırdın?
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|||
ıyı dıleklerını z ıcın tesekkur ederım arkadaslarım evet aracımın son seklı bu sımdı ılerleyen projede once koltuk dosemesını bej rengı derı kaplama var daha sonra kamera onlu arkalı takma ıslemı var ama bu kameraları tamponu bozmadan takmak ıstedıgım ıcın suan beklemedeyım bır caresını bulacagım gorusmek uzere yıne tesekkurler far ayarına gelınce arkadasım bu angellarda far ayarıını ıyı bır usta yapabılır bu ısle ugrasmak ısteyen ve zevk alan tabıkı far ayarını yaptırdım ve jılet gıbı tek cızgıde aydınlık ıyı bır ustanın yapamayacagı sey yoktur
|
||||
![]() |
||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|||
bende çok beğendim , çok güzel olmuş güle güle kullan , keyfini sür kardeşim.
|
||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||
![]() |
||||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|||
Öncelikle hayırlısı olsun çok yakısmıs sadece araba leylek diyenler var evet leylek
araçta 215 40 17 lastik var 45 yaparsa hiç birşey belli olmaz ama direksiyon hidrolikten çıkar 3.5 yay taksanız kıvamında olur gibi kazasız belasız kullanın :) |
||||
![]() |
||||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|||
Hocam hayırlı ugurlu olsun. Arac numara olmuş. Tek sorum şu: Far ayarını sağlıklı yaptırabildiniz mi? Ya da bana yardımcı olabilecek bir yer biliyor musunuz? Çünkü standart far ayarı yapan yerler farlar orjinal değil abi bunlara ayar olmaz deyip geçiyor.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |