![]() |
|
Katkılı Otogaz Zararlı mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2010 Saat 09:37 |
Eski aracımda lpg filtrelerini çıkardığımızda bir ton yağ benzeri madde döküldü sağa sola , o zaman ustanın söylediği filtreleri çabuk tıkadığı için kazandırdığı ile götürdüğü hemen hemen aynı demiş idi.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben demirören kullanıyorum gayet memnunum.opet aygazda benim arac garip garip sesler çıkarıyo.tıkırtı yapıyo sanki dönen bir parca bir yere sürtüyor gibi.performansıda gayet iyi
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
bisi olmaz rahat ol :)) bizim benzinlerde katkili hemde bol bol :))
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende en cok aygaz kullanırım. kısın cok soguklarda bıraz sıkıntı yarattıgını duymustum. ama kendım bır problem yasamadım...
|
|
![]() |
|
puschkin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
bende bpden alıyorum lpgci usta opet filtreleri daha çabuk tıkıyo dedi bpciydim benzinde ordan devam ediyoruz
|
|
2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR |
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Keşke katkılı olsa basıyorlar havayı bir şey olacağını tamin etmyorum bende opet den alıyorum sonuçta gazın da filitreleri var bakımlarda onlarda değişiyor.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Daha önce geçtiyse özür dilerim ama bulamadım nette katkılı otogazın zararlı olduğunu enjektörlerde yağlanma yaptığını duydum böylemi gerçekten ben lpgyi taktırdım taktıralı hep opet katkılı aygaz aldım 1kere po aldım belki istisna olabilir ama po ile daha çok yol gitti |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |