![]() |
|
206 ve 307 İçin Bulunmaz parçalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2011 Saat 00:52 |
|
Arkadaslar herkesten özür dilerim kusura bkmayın bn konuyu kaybettım bırde konu için kimse birsey yazmayınca heralde kımse ılgılenmıyor dedım. Ama hemen ön yargılı yaklasmıssınız.Ben bu siteye sürekli giren bir insanım. Amacım ürün satmak değil ama açıklama yapmak gerekirse ürünleri sattım bır tek klıma paneli war elim de ayrıca burdan da satmadım bir online alısveris sitesinden sattım buraya urunlerı koyma amacım önceliğin sizin gibi aracına deger bveren kardeslerımın yararlanmasıydı. Lütfen ön yargılı olmayalım bnm bu siteye olan uyelıgım ve uyelıgımın öncesi siteyi takip etmem uzun bır zamana dayanır. Ayrıca merak eden olursa peugeot 206 xs kulanıcısıyım yanı sırf parca satmak ıcın bu sıteyı takıp etmıyorum. Tesekkurler...... Saygılar.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GEÇEN GÜNKÜ ÖZELDEN ATTIĞIN MESAJDAN DOLAYI SANA BAYA Bİ DARILDIK ÜSTAD
YAKIŞTIRMADIM DOĞRUSU HEM GEÇ CEVAP VERİP HEMDE İNSANLARI KIRMAMAN LAZIMDI BENCE Düzenleyen albaydemircan - 12 Ocak 2011 Saat 00:59 |
||
![]() |
||
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
ÜSDADIM 2000 model 206gti için bi ekranda bize bul allah rızası için felç oldum aramaktan 535 936 65 17 cagrı at ben ararım yada mesaj şimdidedn tesekurler
|
||
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
EKRANI ALICAM DIYORUM AMA SES YOK DUYUYOR MUSUN HEYY?
|
||
![]() |
||
|
ayrıca evt ekran olacaksa takasa girelim
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
Kardeşim sanada özel mesaj atıyorum.Ama cvp yazma zahmetinde bulunmuyorsun.Neden acaba,kusurumuz mu oldu? |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
ADAM DAHA DÜN GİRMİŞ SİTEYE ARKADAŞLAR...HEMEN ADAMA SAYIYORSUNUZ
![]() BU ARADA BEN DİREKSİYON SATILDI DİYE BİLİYORUM. AYRICA MANUEL KLİMAYI DİJİTAL YAPCAM DİYE UĞRAŞMAYIN.ASTARI YÜZÜNDEN PAHALIYA GELİR.BENDEN SÖYLEMESİ ![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
ekran lazım ekran!
|
||
![]() |
||
|
evt kankii.. sanırım tic amaclı acılmış bir uyelik :( sayın yöneticelerimin dikkatine
|
||
![]() |
||
|
taner sanırım konu patlamış cortlamış zaten adamda çoktan satmıştır diye tahmin ediyorm duracak parçalar değil
|
||
![]() |
||
|
mrb dijital klimayı istyoruz fakat baglantı kabloları önemli? eger varsa direksiyonal ikisini almak istyorum.. ayrıca telefon bırakmamışsınız..
ben brakayım 535 666 86 86 505 644 95 96 taner erbay iyi satışlar dilerim
|
||
![]() |
||
|
e hani cvb yok mu?
|
||
![]() |
||
|
307 yol bilgi ekranı düşünülebılir! en son kac olur? anlasırsak alabılırım
|
||
![]() |
||
|
arkadaşa pm at belki satılmamıştır ama sanmam
|
||
![]() |
||
OuJDAMER ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ilan güncelmidir ?
|
||
Türk'sen hükmet değiLsen itaat et..!
|
||
![]() |
||
|
AMA BU EKRANIN 206 İÇİN OLANINI ALMALISIN.YOKSA ÇERÇEVE İLE UGRAŞMAK ZORUNDA KALIRSIN.206 EKRANI İÇİN YARDIMCI OLABİLİRİM SANA
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
TABİKİ OLUR..ÇOKDA GÜZEL OLUYOR..BEN TAKTIM.ÇOK ARKADAŞADA VESİLE OLDUM
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
BU 3 SATIR EKRANI ALSAK BENİM 2006 MODEL 206 HDİ FELİNE A OLURMU HACI ÇOK GÜZEL OLURDU NERDE TAKTIRABİLİRİZ LURSADA GERÇİ KEŞKE OLSA DA...
|
||
![]() |
||
|
AYNI DİREKSİYON BENİM ARAÇTA VAR.2006 MODEL HDİ..UYMAMA GİBİ BİR ŞANSI YOK
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
enverce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
3 Satır bilgi ekranını en son kaç'a bırakırsın. ??
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |