![]() |
|
Silecek suyu deposu hakknda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 14:21 |
Amatorce tespit edebilmen icin
Saga sola akitmadan bi pet sise yardimi yada huni yardimi ile suyu doldur. Huni diyorum cunku su tasmasi sonucu akinti olacagindan seni yaniltmasin Kaldirim gibi yuksek biyere arabayi cikartip altina yatip akintinin nerde olduguna bak Eger delik catlak gibi biseyse seffaf silikon ile tamponlama yap Yok eger mudahale edilemeyecek kadar delik catlak kirik ise arkadaslarin dedigi gibi degistirmen icab edebilir |
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Delik diyerek kesin yargı yapmak olmaz bende aynı sorunu yaşadım silecek su motoru yerinden çıkmıştı taktım düzeldi tabi takman için sağ ön davlumbazı sökmen gerekiyor depo tamponun içinde çünkü sökmeden görmen mümkün değil
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ ön lastik ve davlumbazı sökmeniz gerekiyor.
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
su deposundan büyük bi ihtimal yenisini al.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
muhtemlen bı patlak var su deposunda yda hortumlarda
|
|
![]() |
|
acelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: BİTLİS/Tatvan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar arabamın silecek suyunu dolduruyorum yaklaşık 1 dakikada boşalıyor silcek doposunu söküp bakayım dedim ama nasıl sökeceğimi anlayamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa tarif edebilirlerse çok memnun olurum teşekkürler.
|
|
Alparslan
BİTLİS / Tatvan acelik1980@hotmail.com Peugeot 206 SW x-line 2004 1.4 HDİ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |