![]() |
|
Com2000 Peugeot 206 Silecek Kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pentium9 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2010 Saat 06:35 |
Valla kardeş ben de değiştirdim com2000'i. Taktırırken de yol bilgisayarlı olanını taktırdım hani silecekte olanı. Sizin demeniz üzere biraz daha indirdim fiyatı aşağı . Eğer kullanabilirse millet silecek kısmı çalışıyo. İnşallah işini gören biri buluruz :D
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağlam com2000 100-150 TL arızalısı indirmene rağmen pahalı bence. Yinede hayırlı satışlar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gittigidiyo.com'u getti burası ne selam ne sabah hemen satısa baslamısın arkadas
|
|
![]() |
|
pentium9 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Fiyatları İndirdim
|
|
![]() |
|
Peugeot 206 Silecek Kolu (SAĞLAM) Sinyal /Far Kolu (ARIZALI) Com2000![]() Silecek Kolu Sağlam Şekilde Çalışmaktadır. Yağmur Sensörüne Uyumludur. Sinyal/Far Kolu ise sinyal verirken bazen kesilmektedir. Tamir ettirebilirseniz kullanabilirsiniz. Sinyal/Far kolu üzerinde de far sensörü tuşu mevcuttur. Delphi markadır.
Düzenleyen pentium9 - 28 Ağustos 2010 Saat 00:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |