![]() |
|
307 RT4 Taktırmak İstiyorum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
koray1202 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ıstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray1202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2010 Saat 00:35 |
||
![]() ![]() |
|||
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır...
|
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
emrah , biraz zor gibi ama inşallah diyelim.
istanbulda oturuyorum fakat hafta içi genelde 2 gün ankarada , 2 gün lefkoşada oluyorum.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hafta ıcı aksam ıftar yapalım beraber abı olur mu pendık tarafında
|
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||
selam hadi,
bende gelmek istiyorum ama ne yalan söyleyeyim bir kaç defa gelmeyi istedim. fakat aksilikler çıktı.
sitede pek aktif değilim belki ama bende tanışmak isterim sizlerle
![]() |
|||
![]() |
|||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
||
selamlar,
Forumda Hadi abi gibi uyaranların olması çok güzel.Ülkemizin durumu malum çoğumuzun yarın ne olacağı belli değil.RT4 ün de arabaya kendi değer kadar bi değer katmayacağı da ortada.Hobi olduğu kadar kesinlikle finansal durum işleri bunlar. Ama şu da var rt4 ü aldın taktın.O arabada kaldı diye bişey yok.Yarın 308 alırsın ona takarsın.Maseratide varsa belki maharetli eller her araca adapte eder. Integral deri,katlanır ayna benim için el fantastico.... Herkese hayırlı ramazanlar Düzenleyen qaan - 12 Ağustos 2010 Saat 10:25 |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
ya Ergin usta , yeri gelmişken söyleyim. içime dert olacak. buluşmalardan birine gel de bi yüzünü görelim. araban nasıl birşey bakalım. nazarımızdan mı çekiniyosun yoksa ?
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||
![]() |
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
valla birisi bana 2000 liraya rt3 satarsa hemen alırım.:)
|
|||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||
Allahın 307 sine 5000 euro vermek !
gerçektende değmez zaten bende o kadar vermedim.
![]() benim arkadaşım fransada peugeot fabrikasında çalışıyor.
hatta o zamanlar 307 üretilen kısımdaydı şimdi hali ile 308 lere bakıyor.
fabrika indirimi vs.. gibi şanslarından ötürü ben bir şekilde hallettim.
yurt dışında senin işini koşturacak birileri yoksa tüm parçalarını toplaman zaman alır.
fransız forumlarında bazen kişiler satıyor.. onlarla irtibata geçersen zaman kazanırsın.
yalnız bende aracımı sevdiğim için ve değiştirmeyi henüz düşünmediğim için ara sıra gereksiz gibi görünen donanım ekleme işine giriyorum.yapacak birşey yok. buna hobi diyelim.
nasıl 2000 tl ödenip jant lastik alınıyorsa bu durumda normal karşılanmalı.
herkesin zevki farklı oluyor.
![]() ben rt3 ün haricinde
bi xenon far , cruise control , 307 CC direksiyonu ekledim.
sırada integral deri döşeme , far yıkama , katlanan ayna , 17 challenger ya da 18 lincancabur jant var.
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
|
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
25-26000 TL eder.
çocuğun olmadığı için çocuğuna benzetmen gayet doğal. çocuğum diyosun, üstünden inmiyosun, yarın bir de satarsın sen onu ... ![]() madem kafana koydun almayı, şimdiden güle güle kullan... diyen gitti (yani uyardım ve sustum). |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
abi tam olarak bi bilgi alim de aracıma deyip deymeme meselesi değil aracımı seven biriyim herşey değer bence alıp satıcı değilim kullanıcıyım. ondan öyle yok değermi değmezmi düşünmem alır kullanırım gücüm yettiğince alırım. nasıl kendi çocuğunuza bişey alırken la bu çocuğa cips alcamda bu çocuğa değermi değmezmi diye düşünmüyorsuunuz buda aynı şey bende öyleyim. çocuğum gibi arabam. :)
|
|||
![]() |
|||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
||
4000euro nedir yaaaa..vermem...
git bi doubledin al yeter...aynı şey deil ama yakını :) |
|||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
abi 5000 euro versende alamassın yalnız..türkiyede olan yedek parça ve aksesuarlar değil onlar..bende çok araştırdım rt3 ü....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
aracın benzinliyse yaklaşık 22-23.000 eder. üzerine 10.000 TL daha koysan mis gibi 308 veya 407 alabilirsin.
aracına harcadığın 10.000 TL lik bu cihaz sence aracına ne kadar değer kazandırır ? |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
sen şimdi ciddi ciddi 5000 Euro luk bu cihazı almak için araştırmalara mı girdin ?
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
bence sen sadece 5 li cd changer al süper olur..hiç uğraşma..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||
bu cihaz benim araca uymuyor
sadece mp3 çalıyor diyede 230 tl vermezdim.
gerçi bunu 230 tl ye aldığınızda , sizde eskisini satabilirsiniz.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |