![]() |
|
Park Yeri Yapmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2014 Saat 02:01 |
S.a arkadaşlar bilenler yada yapanlar varsa fikirlerınızı bekliyorum apartmanımın önünde 4 araçlık park yeri bulunmakta bu yol değil kendi apartmanımızın önü ve zaten ordan yol geçme ıhtımalı yok artık park sorunu yuzunden bezmış durumdayım ve zıncır duba kendımce bır çözüm bulmak istiyorum ancak o alanın apartmanımıza ait olup olmadığına şüpeciyim ve bundan ceza yeme durumum nedir şikayet olursa ? normalde ketum bir ınsan değilim isteyen ıstedığı yere park edebilir ancak son zamanlarda çok can sıkıcı olmaya başladı aracımı sevıyorum ınsanlarlada uğraşmak ıstemıyorum bu tarz bır yol başıma iş açarmı merak edıyorum açıkçası.Mahellemde otopark,park alanı vs hıç bı yer yok bu tarz bır ışte ızın alma gıbı bır durum varmıdır veya konuyla ılgılı fıkırlerınızı beklıyorum.
Düzenleyen samet206 - 15 Ağustos 2014 Saat 02:00 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bahsettiğiniz yer sanırım bahçesinde kalan kısım, yanı kaldırım değil. kaldırımlarada otoparak parası ödenir ama özel mülkiyet gibi kullanım hakkı verilmez işgaliye izni gibi bir durum söz konusu değilse.
OTOPARK YÖNETMELİĞİ Otoparkların Amacı Dışında Kullanılamayacağı Madde 8- Yapı kullanma izni alındıktan sonra otopark yerleri plan ve yönetmelik hükümlerine aykırı olarak başka amaçlara tahsis edilemez. Belediyeler, bina otoparklarının kullanımını engelleyici her türlü ihlalleri önlemekle yetkili ve görevlidirler. Aksi uygulamalarda İmar Kanununun ilgili hükümleri uygulanır. |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler bir kaç yerde okudum bu tarz bir yazı yapıcaktım içim çürüdü sonradan bilmiyorum bakalım olmadı yapıp görücez ne olcağını en fazla :) |
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ah o otopark sıkıntısı sen yine iyi 4-5 araçla uğraşıyorsun mahallede 9 tane servis minibüsü var ve öyle bi araba bırakıyorlarki sanki onlardan başkası yok mahallede arabası olan birbirlerine birazdaha yanaşsalar araya gireceğim ama yok ne diklemeye kaldırıma çıkabiliyorsun ne kaldırıma yanaşıyorsun öyle odunlar varki toplumumuz içinde saatlerce konuşurum bu konuda
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Hocam Şimdi Eger Apartmanızın Onunde Cıkıntılı Yerler Felan Varsa Belediyeye Ait Degilse Mesale Kaldırım Park Bahçe Gibi Tarz Şeyler Degilse O Cıkıntıları Bi İş Makinasi İle Düzelte Bilirseniz İmkaniniz Varsa Oraya Araçınız İçin Bi Yer Yapa Bilirsiniz Tavsiyem Budur .
|
|
![]() |
|
Ben kendini bilmez biri değilim aslında herkes çeksın istediği yere ama beni bezdirdi bu millet artık bır evın 4 tane aracımı olur ya üstelik yan sokakta oturuyorlar hepsi benım evımın önünde benım kendım ıçın belli bir alanı sahıplenmem görgüsüzlük olarak görülebilir ama diğer insanların yaptığı bu tarz görgüsüzlüklerin yanında çok masum kalır çözüm bulamazsam ya evi satıcam yada arabayı :) |
|
|
![]() |
|
İş makinalık bir iş yok usta değerli yorumun ıçın sağol olay şudur ki zaten bahsettığım yer araç bırakmaya müsait ve yol değil apartmanın önü ama yol ordan ışemıyor ve zaten sureklı araçlar park halınde bu alanda benım derdım kendımı park sorunundan kurtarmak ve bunun ıçın yapacağım herhangıbır şey eğer apartmana ait bir alan değilse o kısım ben ne tür bir sıkıntıya düşerim onu merak edıyorum sadece gerisi basit. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |