![]() |
|
Peugeot 206+ 1.4 Hdi VS Grande Punto 1.3 Mjet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Comandante1905 ![]() 1. Vites ![]() 23 - Ekim - 1989 Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Comandante1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 15:47 |
Merhaba Arkadaşlar sitenin yeni üyelerindenim ,ve kısmetse bu haftasonu ilk arabamı alacağım.(Dizel/ 2.El 2010-2011 / 5binle-20 bin km arası ) 2 araç arasında kaldım, ve hem bu sitede hem de başka sitelerde iki modelede baktım ancak tam bir karar veremedim, sizlere sorum sizce hangi modeli seçmeliyim ya da doğrusu 206+1.4 HDI 70 HP seçmemi gerektirecek nedenler sizce nelerdir ? ![]() Grande Punto 1.3 Mjet 75 hp/90 hp 2010-2011 model 10-20 bin km arası 26-27 milyara buldum. Peugeot 206 + 1.4 hdI 70 Hp 2010-2011 model 5-20 bin km arası 25 milyar civarına buldum. benimde maksimum bütçem 26-27 milyar. İkisi arasında kısaca 1-2 milyar oynuyor. Görünüş olarakta beni direk birisini seçtirecek bir farkta yok. Peki bu 2 arabadan birisini seçeceksem, yakıt tüketimleri, bakım/servis ücretleri , parça fiyatları, iç donanım ve bunun gibi diğer özelliklerden bakımından ayırt edici özellikleri paylaşırsanıza sevinirim. Kesinlikle bir karara varamıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 13 Eylül 2011 Saat 16:05 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisinin sadece motorlarını karşılaştırmısın ama donanımlarıda önemli, senin ihtiyaçlarını karşılayan klima hava yastığı vs gibi özellikler hangisinde ağır basıyor onlarıda dikkate almalısın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
pejoya ihanet etmiş gbi olmym ama ben olsa 90 hp lk grande puntoyu alırdım. donanımlarıda 206+ tan aşşa kalmaz bence.
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
207'lere bak..
|
|
![]() |
|
Bir 206+ kullanıcısı olarak puntonun 90hp olanını tavsiye ederim.75 hplik olanı gitmiyor.206+ da 80hp civarı ama torku çok yüksek o yüzden daha iyi ancak puntonun donanımı bence daha güzel.Benim tavsiyem punto |
|
![]() |
|
206+ 68HP olması gerek.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoş geldinz, Umarım aradıgınız cevabı bulabilirsiniz, 1 soru sorup gidicem demiyorsanız eger kendinizi üye tanıtım bölümünden tanıtırsanız sizi daha yakından tanımak bizler için daha iyi olacaktır. Sorunuza gelince 207 demiş olsaydınız tamam ama burda rakıbıne gore punto daha avantajlı. |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Merhaba,
206+ Hdi kullanıcı olarak sizi bilgilendiriyim. Ayrıca aklınızdaki sorularıda sorabilirsiniz. Ben confort modelinin stil paketlisini aldım. Araç fabrika çıkışı confort ve envy olarak çıkıyor. Confort daki standart özellikler: Hidrolik direksiyon Sürücü hava yastığı Klima Ön camlar otomatik Uzaktan kumanda(sadece biri diğeri normal anahtar) Merkezi kilit v.s işte bildiğimiz özellikler Stil paket eklendiğinde : Abs Yolcu hava yastığı Yan çıtalar , bagaj çıtası ve ayna araç renginde Ön ve arka sis farı Benim aldığım aracın eksileri çoktu: Mp3 çalar aux girişi yok(orjinal teypte) Yol bilgisayarı (sonradan kendim yaptım) Cruise control Bagaj ve torpido lambası arka kafalık Arka cam otomatiği Bagaj açık uyarısı İkinci kumandalı anahtar Kitleyince kapanan cam 206+ punto ile denk bir araç değil daha çok pailo ile denk. Donanımı çok düşük kalıyor. Fiat araçlarını pek bilmiyorum ama arkadaşm geçen sene evo aldı 1.5 duologic(full versiyonu) kaputun altı şahin doğandan farksız. Özelliklerini lütfen inceleyin ve sorun sonradan çok pişman oluyorsunuz. Performans olarak 206+ 70 hp ve 2000 devirde 160nm torka çıkabiliyor. muhakkakki puntonun 90 beygir olan motoru daha güçlüdür. Ben gayet memnunum aracım 950kg şehr içinde çok seri yakıt ortalamam 4.8 ile 6.4 arası değişiyor. Benim için ekonomi önemli ve fiata karşı bi güvensizlik var. O yüzden pejoyu seçtim. 26-27 bin tlye sıfır almayı neden düşünmüyorsunuz? |
|
![]() |
|
Engin abinin dediği gibi Puntonun dengi 207 donanımına göre fiyatlarıda çok farklı değil. Ama 207lerin piyasası biraz daha fazla gibi. Ben 206+ a 25.800 verdim. Arkadaşım puntonun fullünü 29000e aldı Bende biraz düzünü 206+ la aynı fiyata alırdım ama diyorum ya fiattan uzak daha iyiyim.
|
|
![]() |
|
1.6 hdi 90 hp lik 207 almaya ne dersin çiçek gibi araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-guvenlik-paketi-6-hava-yastigi-servis-bakimli-tertemiz-51895947/detay/?
bunu kaçırma
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu 207 ler çok hoşuma gitmeye başladı:D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Hadi engin abi tam destek sence güzel değilmi linkteki araba çiçek gibi araba
![]() |
|
![]() |
|
pardon dostum o 1.4 hdi mış 207 al tüp taktır
![]() |
|
![]() |
|
207 dizel al bitane ama ben olsam temizinden 1.6 110luk 307 alır arkama bakmazdım bidahaa
|
|
![]() |
|
207 ye ekleyim 206+ 1.4 hdi ile 207 1.4 Hdi aynı gibi görünüyor ama 206+ daha hafif ve atik ayrıca bunlardan ötürü yakıt sarfiyatı daha düşük
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
fiat ve peugeot marka olarak kıyaslanacak olursa bence peugeot ağır basar.Ayrıca 206+ envy'lerinin punto'dan aşağı kalır bir yanı olacağını sanmıyorum pek.
Tip olayı da her ne kadar 2. plandadır desekte biraz tipi de olmalı yani alınacak aracın.Bu yönden de 206+ 'ın tipi puntodan çok daha havalı ve sportif gibi geliyor bana. Ben aracımı geçen yıl 0 km aldım yine o kadar param olsa yine 206+ envy derdim şahsen..
Düzenleyen Emperor905 - 13 Eylül 2011 Saat 23:21 |
|
![]() |
|
Aynen ne 207 ne punto , 206+ envy |
|
![]() |
|
Comandante1905 ![]() 1. Vites ![]() 23 - Ekim - 1989 Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Comandante1905
Öncelikle objektif cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkürler.
Punto'nun yanına 207 ve 206+envy araştırmaya başladım, sizlerin önerileri doğrultusunda. umarım önümüzdeki günlerde vereceğim karardan pişmanlık duymam, gelişmeleri bildiricem buradan :) |
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Tabi yine de son karar sizindir.Gidin görün kullanın ve araştırın.Hayırlısı neyse o nasip olsun diyelim
![]() |
|
![]() |
|
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
bızım komsumuzda dizel 207 var araç güzel ama dizel alacaksan ford mondeo 2.0 tdci öneririm pişman olmazsın fıyatıda 20bin 24 bin tl civarında
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |