![]() |
|
arka bagaj ve plaka sesi kesme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samett53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: İst - Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 15:23 |
arkadaşlar bagajımda müzik sistemi var bagaj kapağımdan ve plakamdan gelen zangır zangır kesi kesemedim bu problemi yaşıyan ark. illaki vardır silikon sıktım olmadı çift taraflı band yapıştırdım olmadı etkin bir çözümü varmı ?
|
|
2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
_TR 34 ZF 3733_ -0542 553 02 53- O rh (+) |
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plakaya çift taraflı bant kesin çözüm bende kullanıyorum ses çıkmıyor ama bagaj konusunda en fazla ayar takozları var onları biraaz daha yükseltirsen biraz faydası olabilir ama yinede bir kaportacıdan yardım almak daha kesin çözüm olur galiba kardeş
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
akustik süngeri kapağun içine çek. basın darbesini emdiği için kapaktaki zırıltı kesilecektir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
samett53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: İst - Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
fazla bişi koyamıyorum kapağın içine atıyo geri silikonladım bide ice daraldı izole köpük koyucam bide
|
|
2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
_TR 34 ZF 3733_ -0542 553 02 53- O rh (+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
içine değil bagaj kapağının içeri bakan kısmına yap en basit çözüm. okadar kalın değil zaten inceleride var.
arkadaşımda şahin vardı 38 lik sierra bas vardı ama inan hiç tık yoktu. bagajın içi kenarları hep süngerdi.
Düzenleyen metin - 08 Eylül 2011 Saat 16:05 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba elastik birşey plakanın arkasına yerleştirseniz uygun olabilir mi diye düşünüyorum bendede ses vardı ben siyah çerçevesini söktüm direk vida yeri vardı vidalattım ses kalmadı şuan
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
samet aynı ses beni çoldırtmıştı aylarca uğraştım yapamamıştım. sonunda çokçok basit bir yöntemle çözdüm olayı. bağaj kapağının sağ ve sol alt köşelerinde küçük silindir şekline lastikler var. onların kaportaya denk gelen yerleri zaten izi vardır bellidir. oraya birer tane küçük musluk jontası yapıştır. işlem tamamdır
![]() |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu zırıltı olayı 206 larda cok yasanan bır durum... Ses cıkaran aksamlardan bırıde sılecek kolu mesela
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
izolasyon yapan yerlere danışmanda fayda var,sonrasında araştırarak işlemi kendinde yapabilirsin.Aynı durum bende de söz konusu,uygun bir vakitte birşeyler yapmayı düşünüyorum.
Düzenleyen csalli - 09 Eylül 2011 Saat 08:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |