![]() |
|
206 yada 307 aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 00:09 |
arkadaslar 1.6 16v 206 manuel
yada
307 1.6 16v manuel arac arıyoruz temiz bildiği olan varsa yardımcı olursa seviniriz
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aracımı satıyorum sıtede nadır bulacagın 307 lerdendır dıye dusunuyorum tabı arkadaslarımıda yorumları sormalısın aracımın
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pm attim
|
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
kıme pm attın anlamadım kardesım |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
106_arts kardesm 206 satiyorum bende. sende istedigin rakama satarsn inş..
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
2005 model 307 xt 52000 16" jantlı siyah sunrooflu aracım var ilgilenirsen.. İlanı falan yok şimdilik... 1-2 aya kadar ev alacağım için satışa çıkaracağım düşünürsen... |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
cevapladım kardeşim anlasabılırsek alırım aracını
|
|
![]() |
|
Bende cevapladim hayırlısı olur inş..
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlısı olsun arkadaşlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
150-200lira için anlaşamadık hayırlısı aramaya devam..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ya o kadar rakam ıcın bırbırınızı mı kırdınız :)))
100 er 100 er paylasın olsun bıtsın ıste :)) yuzup kuyruguna gelmıssınız hala daha ne ugrasıyorsunuz :)))
|
|
![]() |
|
olmaz artık sağlık olsun |
|
![]() |
|
ilan fiyatima baq son fiyatin altinda fiyat istedin kabul ettim ektra 150 200 bekliyosn gerekenden fazlasini yaptim buraya yazıosun onu gectim zaten anlasamayiz piyasayi arastir ustam
|
|
![]() |
|
ben ekstra indirim istemedımkı sen sunrofa parça almışsın arızayı gidermek için içşilik 150-200 tutar onu ben karsılayacagım sen parçayı vermem diyorsun işine yarayan bi parca olsa anlıcam ama sen sunroof parcası ne işine yarıcak vermıyorsun 13-14 mılyara araba satıyorsun ufacık işine yaramayan parçayı vermem diyorsun böyle ufak tefek şeylerin lafı olmaz kardeşim neyse sağlık olsun ben yine alırım aracını istersen
|
|
![]() |
|
Söledigim sekilde kabul edersen olur usta niye olmasin
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yahu arkadaslar yapmayın sıkısın el hadı 150 - 200 tl ıcın arac kalmaz aranızı yapalım sızın ıkı gunluk dunyada tanımadıgımız ınsanlarda yapıyoruz bunu bu sıtede herkez kardes pug kardeslıgı herseyın ustunde gelır :) anlasın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
konu 150 200 lira değil sadece bozuk sunrofun parçası :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ooooooo ozaman yapmayın kardesım boyle seyler ya :) tutun elınızı tokalasın helallesın bı bozuk parcadan dolayı kalmasın sunroofum olsa ben sokcem gondercem ha :D:D ama yok :D boyle seylerden pazarlık kalmaz yaw
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
hayırlıysa olsun ya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |