|
Bluetazz' a Enkeı Rpf01 jant uygulaması |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 00:51 |
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben beğendim :D
|
|
selcuk-307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence modası geçti bu jantın. çok basit görünüyor... photoshoptan öteye gitmesin :)
Düzenleyen selcuk-307 - 12 Mart 2011 Saat 04:38 |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aga bbs Rs dedık yok deıdnız bunu dedık yok dedınız.. naspsak saçların ustunemı bassak arabayı :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
CihanHançerli
2. Vites 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
Bence gayet güzel ve şık duruyor. Zevk meselesi bu moda meselesi değil. Allah nazarlardan korusun. Kardeşim pm attım bakarmısın bi ?
|
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
rpf1 bulursan al bul tak :)
|
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok yakisir bence
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
bence hoş durmuş aracın rengine gitmiş fakat sık kollu olsa daha güzel olur OZ tarzı
|
|
Sönmez
2. Vites 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede .. fakat beyenmedim degil hani ;) |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tesekkurler yorumlar ıcın arkadaslar.. jant ve lastık mevcut...bı tanıdıgımda.fıyat arastırmasına gırıyorum sımdı bu jantlar ıcın...
|
|
____BLUETAZZ___
|
Eyüp Duygun
1. Vites SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Bencede hoş durmuş ama bu jantlar biraz ufak duruyor capına göre diger jantlardan.Hem ufak ofseti var hemde kollar tam uzanmıyor.Ama cok hafif bir jant orjınalı bulursanız 15" 5.5-6kG arasındadır.Üst hızlarda kalkıslarda aracınızın yürüyenınede fayda saglıyabilir.
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aklımda 16'' var olursa 16 olmazsa boylle sacların ustunde tın tın artık :DDDD hafıflık konusunda gerceken puan almıs jantlardan bırısı arabayı yormadan yola tutunuyor mubarek :DD
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim 10 numara yakışmış inan bana bulabilirsen tak çok yakışır
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buldum kanka.. buldum da bakalım yıne bı arastırma yapıorum devam yanı :D bu arada f 1 fena ses verıo ya :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
hasretgönül
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
mesut abi jant çok yakışmış bence de, özellikle bizimkiler gibi orjinalinde küçük jantlara sahip arabalara biraz büyük ebatta beyaz jant takıldığında görüntü muhteşem, tek endişem fiyat konusu :( tahminime göre jant lastik 2,5'a dogru uzancaksın. degecek mi?
|
|
A
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:))) Daha uygununu buldum cıkma ama olsun 1300 fıyat verıldı bakalım sıfır olursa daha ıyı olacak arastırmaya devam devam devam :ÇDDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Jant güzel aslında da böyle basık mı olacak araç ?
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesınlıkle :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
bencede tak abı:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yollarda sorun yaşayamasın .Ben jeep yüksekliğinde devam ediyorum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |