![]() ![]() |
|
![]() |
transmission oil |
• Homepage » PEUGEOT MODELS (FAULTS AND SOLUTIONS) » 307 |
08.05.2020 15:55 | # 1 |
![]() |
|
|
08.05.2020 15:55 | # 2 |
![]() |
|
Tıpayı çıkartmıştır kuvvetle muhtemel..Tıpayı yerine takınca tıpanın tam oturduğuna emin olun..
|
08.05.2020 15:55 | # 3 |
![]() |
|
Tamir Bittikten Sonra Yağ Akıntısı Devam Ediyormu? Eğer Devam Ediyorsa Muhtemelen Şanzıman Kutusundan Kaçırma Vardır. Onunda Contaları Değişmesi Gerekebilir. Çokta Maliyetli Bişey Olacağını Sanmıyorum. Zira Aynısı Benimde Başıma Geldi. 50 Lira Gibi Bir Rakamla Hallettim... Aracı Arada Bir Durduğu Yerde Kontrol Et, Akıtma Devam Ediyorsa Baktırmanı Tavsiye Ediyorum |
08.05.2020 15:55 | # 4 |
![]() |
|
amortisörle ve çevresindeki mekanik aksamlarla oynamışsa muhtemelen aks keçesi yıprandığından hasar görüp oradan kaçırma yapmıştır. aks keçelerini kontrol ettir.
|
08.05.2020 15:55 | # 5 |
![]() |
|
Aks keçesinin değişmesi için ön takımın sökülmesine gerek varmıdır işçiliği uzunmu?
|
08.05.2020 15:55 | # 6 |
![]() |
|
[QUOTE=qqyyxx]amortisörle ve çevresindeki mekanik aksamlarla oynamışsa muhtemelen aks keçesi yıprandığından hasar görüp oradan kaçırma yapmıştır. aks keçelerini kontrol ettir.[/QUOTE] Arkadaşa Katılıyorum... Aks Keçesi ve Körüklerin Bağlantı Noktasından Kaynaklıda Olabilir... |
08.05.2020 15:55 | # 7 |
![]() |
|
ben serviste değiştim yarım saat civarı sürdü. lastiği ve salıncağı söküp aksı yerinden alıyor, yeni keçeyi takıp şanzıman yağını tamamlıyor. işlem tamamdır. Ancak benim aklıma takılan bi konu var yetkili serviste olsun özelde olsun şanzıman yağını çevirmeyle koyuyolar yani tahmini 8 çevirme. daha sonra tapayı takana kadar dışarı akan yağın miktarı ustaya göre değişiyor. şunu rahatlıkla söyleyebilirim sonradan şanzıman yağı değiştiren araçların şanzıman içindeki yağ miktarları ne yazıkki bi standart ta olamıyor. Bende değiştim umarım eksik yada fazla koymamışlardır.
|
08.05.2020 15:55 | # 8 |
![]() |
|
Benim aractada akıtm vardi servise gittim, direksiyon kutusundan akitiyo degisecek sanzimandan akitiyo aks keçesi körük falan mevzu uzadı yagları işcilik dahil 1560 tl. Fiyat cikti
|