Peugeot Forums - Peugeot Fan Club

Pert Record

Homepage » PEUGEOT MODELS (FAULTS AND SOLUTIONS) » All Questions About Your Vehicle
08.05.2020 16:31 # 1
ibrahim YILDIZAK
By this time I bought and sold many vehicles. When the financial situation is tight, I am looking for a car with a cheap function, but in this case, there are options such as pert record, but because it is difficult to sell, I do not approach the vehicles with pert record, but I assume that the pert record is not written by the man, where is the writer, for example, in the query of tramer if he writes heavily damaged. Is it pert? I would be glad if he does not withhold his help with knowledge.
08.05.2020 16:31 # 2
___KxL___
Insurers can only see if there is a Pert record. >
08.05.2020 16:31 # 3
smn
brother, if possible, I recommend you to stay away from such vehicles, there is no pert to get money from insurance, no pert because the airbag explodes, the owner of the car is pert with the insurance, etc ... it goes longer. time does not give its original performance, this is an indispensable fact, it may not write pert in both the tramer inquiries and the insurers' own inquiries, but the amount and costs of damage can give you enough insight, for example, a vehicle with a market of 17 thousand has been damaged a few years ago, this means that it already means pert. No, the price may be attractive, but you do not plan to use the tool you will buy for a lifetime, so I think it is so weak in the second hand, and I hope I could help you write when our sister language returned.
08.05.2020 16:31 # 4
ibrahim YILDIZAK
[QUOTE = smn] brother I would recommend you to avoid such vehicles if possible, no pert to get money from insurance, no pert because the airbag exploded, no car owner pert agreed with the insurance, pert etc etc ... it gets longer. Even if it is made, it will never give its original performance, it is an indisputable fact, it may not write pert in both the tramer inquiry and the insurers' own inquiries, but the amount and costs of damage can give you enough insight, for example, a vehicle with a market of 17 thousand had a damage of 10,000 TL a few years ago. The price may be attractive but you do not think of using the tool you will buy for a lifetime. Thanks a lot I do not want to get our Pert & nbsp; If you already have a big accident, it is pert as you say for me in that vehicle. Apparently the insurer has a friend, we will get him questioned and continue the old methods :)
08.05.2020 16:31 # 5
kaan__
In line with the agreement signed with each vehicle in 2011 or 2012, even a minor accident, regardless of damage, & nbsp; Perte can be set on that vehicle ... b
for example, even if there is a small scratch or crush on the door at the door, zero of that door is attached and painted. means at least 4 thousand TL. Imagine that the two doors are like this. If a bumper headlight panel is added to them, it will exceed 10-12 thousand TL. very economical as long as you can.
kaan__ 2012-04-13 20:30:22
08.05.2020 16:31 # 6
kaan__
"Wink"
kaan__ 2012-04-13 20:30:39
08.05.2020 16:31 # 7
Guests
kaan __ & nbsp; & nbsp; & nbsp; +1 Says very true ...
08.05.2020 16:31 # 8
kaan__
eg pictures ... price 11 thousand tl 2004 model tdci

Uploaded with ImageShack.us

< a href = "http://imageshack.us/photo/my-images/252/50097219705050120121616.jpg/" target = "_ blank" rel = "nofollow">

now buy a car 11, the market of which is 18-22 It is not advantageous to ride p, which can be duplicated ...

kaan__ 2012-01-05 18:59:57
08.05.2020 16:31 # 9
yavuz25
This car can be made, but you need a good master.
08.05.2020 16:31 # 10
kaan__
+1

kaan__ 2012-01-05 19:34:26
08.05.2020 16:31 # 11
furkan
I think this car costs 2000 TL with free exits.
08.05.2020 16:31 # 12
smn

A very good example with congratulations +1 :)

but every single pert is like this, is it not worth it :)
08.05.2020 16:31 # 13
ibrahim YILDIZAK
However, there is a situation as to why it is not known why the vehicle is divided into pert, so it is ideal for friends who will buy vehicles with a pert record and will ride a lifetime, but I am a troubled man and I changed 9 vehicles in total. Someone like me needs a dating tool, not a marriage :)
08.05.2020 16:31 # 14
GiTaRRa
dude stay away from pert record you get it done okay nice nice maybe it gives you a lot of pleasure steering wheel gearbox come out smoothly. Nobody wants to buy the vehicle, you may not be able to get out of the industry with the vehicle you bought. My qiuck pert registered output, I cooled from the vehicle, I spent so much money, I decided to sell 6 I couldn't sell it for 7 months. number tools are available.
08.05.2020 16:31 # 15
kaan__
[QUOTE = ibrahim YILDIZAK] However, there is a situation where it is not known why the car is reserved for pert, so it is ideal for friends who will buy a car with a pert record and ride a lifetime, but I am a troubled man and I changed 9 vehicles in total. Someone like me needs a dating tool, not a marriage :) [/ QUOTE]

is true brother! 31:42
08.05.2020 16:31 # 16
ibrahim YILDIZAK
[QUOTE = GiTaRRa] dude stay away from the pert record you get it done okay nice nice maybe it gives you more pleasure than the steering wheel gearbox comes out smoothly, you can have a good time. There are more options, nobody wants to buy the airbaq exploded vehicle, you may not be able to get out of the industry with the vehicle you bought. My qiuck pert registered output got cold from the vehicle, I spent so much money, I decided to sell it 6 7 months I couldn't sell it. There are vehicles numbered 15 thousand 16 thousand 10 number. In the tramer query of the vehicle, 3 multiplications appear, the first one is 200 TL, the second and the third do not appear. Reviews
08.05.2020 16:31 # 17
GiTaRRa
If there is no tramer amount, it means that it is not a material accident, man. For example, there are 2 accidents in my vehicle.
08.05.2020 16:31 # 18
erenuluoz

Sevgili arkadaşlar ben üniversite hocasıyım, bu pert araç konusuna çok basit bir açıdan bakarsak olayın içinde kaybolmayız. Şimdi esas sorun pert araç ya da hasarlı araç almak değildir arkadaşlar, esas sorun pert ya da agır hasarlı aracı bilerek ya da bilmeyerek orjinal araç rakamlarına almaktır. Ben de peugeot-citroen hastası bir insanım tam olarak saymadım ama bugune kadar sanırım 25-30 arası peugeot-citroen araç aldım, hedefim üretilmiş tüm peugeot-citroen modellerine sahip olmak.. Bunların için de çok orjinal, boya bile olmayan araçlarım da vardı, hasarlı olarak alıp yaptırdığım ve en ufak sorun yaşamadan kullandığım hasarlı araçlar da vardı.. Mesela şu anda hasarlı haliyle bir tanıdık vasıtasıyla sigorta şirketinin ihalesinden 2011 model 3008 allure pack 1.6 112 hp aldım. Şimdi aracın sıfırı 70.000 tl , ilan sitelerinde ise benim aracımın donanımında en ucuz 2. Eli 55-59.000 aralığında şimdi ben 30.000 tl.ye aldım bu hasarlı 3008`imi. Onarım için tüm parçaları yetkili servisten aldım ve yine onarımını da serviste yaptırarak yaklaşık 15.000 tl harcayarak aracımı 45.000 tl.ye mal ettim. Şu anda sıfırına 70.000 tl ya da ikinci eline 55-60.000 tl ödemeden 45.000 tlye 3008 allure pack 1.6hdı keyfi yaşıyorum. Yani ben memurum ve benim için 10-15.000 tl az fark değil.. Benim aracımın ilk sahibi aracı kaza yapınca aracın onarılmasını istememiş ve sigorta araç sahibine 62.000 tl araç bedelinin tamamını ödemiş bu nedenle tramer kayıtlarında da 62.000 tl görünüyor, ama bu arabamda 62.000 tl hasar olduğu anlamına gelmez , ben onarımını tamamı sıfır parçalar kullanarak yetkili serviste yaptırmama rağmen 15.000 civarında bir miktar tuttu aracı tamamen orjinal şekilde eski haline çevirmek. Yani tramer kayıtlarında yazan rakamları her zaman hasar miktarı olarak algılamak bizi yanıltabilir arkadaşlar. Bu gibi durumlarda yapılacak en güzel şey aracı hasarlı olarak görerek bilerek hesabınızı iyi yaparak kendiniz alın ve servisinde orjinal parçalar kullanarak yaptırın ya da daha önceden hasar görmüşse ya da pert kaydı varsa aracın nasıl onarıldığını ciddi şekilde araştırın ve en önemlisi aracı orjinal emsallerinden en az %15-20 ucuza almaya bakın ki satarken sıkıntı yaşamayın.. Mesela normalde 20.000 tl piyasası olan bir hasar kayıtlı 307`yi kalkıpta 19-20`ye alırsanız belki kullanırken sorun çıkmayabilir ama satarken ciddi anlamda sorun yaşarsınız..çünkü kimse orjinali 20.000 tl olan aracın hasarlısına 19-20.000 para ödemek istemez. Ama pert kaydı ya d ahasar kaydı oldugunu bilerek 15.000e aldınız diyelim aracı işte bu durumda siz kullanırsınız, satarken de alan kişiye aracın hasar durumunu dürüstçe söylersiniz ve fiyatının da ona göre oldugunu belirtirsiniz, bu durumda karşı taraf hesabını kitabını yapar, orjinal bir araba istiyorsa 5-6.000 tl daha koyar gider orjinalini alır, ama aynı araca daha ucuza binmek istiyorsa sizin aracınızı alır.. Bu konuda alırken dürüst kişileri bulmak ve satarken çok dürüst olmak temel prensiptir arkadaşlar... Su anda benim 3008de aynı durumda, ben bu işin ticaretini yapmıyorum, üniversite hocasıyım ve peugeot hastası olarak aracımı binmek maksadıyla aldım ve çok kusursuz bir şekilde onarımını yaptırdım, onarım belgelerimi ve sıfır parça faturalarımı da sigorta şirketime belgeleyerek aracıma sorunsuz şekilde hem trafik hem de kasko sigortası yaptırdım.. Ben aracımı para kazanmak ya da alım satım maksadıyla yapmak maksadıyla almadığım için gönül rahatlığıyla onarımını yaptırdım ve 45.000 tl.ye mal ederek keyifle biniyorum.. Ben de aracımı bir süre kullanıp keyfini aldıktan sonra satarken dürüstçe alan kişiye ""bak kardeşim aracımda böyle böyle bir durum var, aracın tramer kaydında 62.000 tl araç bedeli için yapılan ödemesi görünüyor ancak ben aracı servisinde sıfır parçalar kullanarak onarımını yaptırdım"" diye açıklayacağım ve tabiki en önemli nokta satacağım rakam konusu, bu konuda da şunu söyleyeceğim ""kardeşim bak aracın sıfırı 70.000 tl, ikinci eli de 55-60.000 aralığında, ben ise aracın onarımını kusursuz olarak yaptırdım halde aracın hasarlı olmasını dikkate alarak yaklaşık 10-15.000 tl aşağısı bir rakama 44-45.000 tl.ye satıyorum"" diyeceğim, işte bu noktada karar tamamen alacak arkadaşımıza aittir, ister benim aracımı 44-45.000e alıp aynı araca sıfırna göre 70-45=25.000 tl ucuza , ikinci eline göre 60-45=15.000 tl ucuza alır ve kullanır.. Yok istemem derse gider 55-60.000 vererek hatasız bir 3008 alır ya da bastırır 70.000 lira sıfırını alır.. Tabiki bu alıcıya kalmış bir mesele.. Tabiki karşınıza her zaman benim kadar açık ve dürüst bir insan çıkmayabilir. Mesela benim aracım kötü niyetli bir satıcının eline geçse rahatlıkla 1-2 parça yüzeysel boyalı diye 55.000 civarına rahatlıkla satmaya kalkışır.. Servisten ve tramerden araştırmayan birisi de kesinlikle farkına bile varmayıp alabilir, işte bu noktada alıcı için tam bir felaket olur, çünkü benim aracımı hasarı çok olmasada orjinal parçalarla onarılmış ta olsa sonuçta hasar kaydı oldugu için 45 civarına almalı ve kullanıdıktan sonra yine 44-45 aralığında satmalı.. Birisi kandırılıp 55 civarı bir rakama alırsa satarken kesin en az 10.000 zararı olur. Benim düşüncelerim bu şekilde arkadaşlar, hasarlı olacaksa da özetle şunlara dikkat edelim arkadaşlar;

o Mutlaka aracın hasarlı halinin resimlerini isteyiniz

o Nerde ve ne şekilde onarıldığını belgeleriyle isteyiniz

o Tramer kayırlarından aracın hasar miktarını iyi inceletin

o Tabiki araca çok sağlam bir ekpertiz yaptırın

o Ve tabiki hasarlı bir araç alıyorsanız fiyat olarak hatasız veya kazasız emsallerine göre en az %15-20 uygun rakama almalısınız ki satarken zarara uğramayın

o Ve son olarak satarken kesinlikle dürüst olun ve hiç bir şeyi gizlemeyin, hem kul hakkı yemeyin hem de kimsenin can güvenliğini teklikeye atmayın..

Daha önce aldıgım ve severek kullandığım 206-207-207 sw-307-307sw-407-407sw-607-bipper-tepee-3008 ve citroen c2-c3-c4-c5-c8-berlingo modelleri ile ilgili aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz..

Tüm peugeot ailesine ve takip eden arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimle... Resimlerini bulabildiğim araçlarımın resimlerini ekliyorum, peugeot-citroen koleksiyonumu inceleyebilirsiniz

erenuluoz2012-02-18 09:15:01
08.05.2020 16:31 # 19
djchaos
teacher, scream to write the size of the letters in capital letters and scream
08.05.2020 16:31 # 20
erenuluoz
Sorry, Caps Lock remained open. I fixed the text ..
Page : / 2
Peugeot Forums - Peugeot Fan Club © 2025
“The most auspicious of people, it is people who are useful.”