Peugeot Forums - Peugeot Fan Club

Ankara Help

Homepage » PEUGEOT MODELS (FAULTS AND SOLUTIONS) » 106
08.05.2020 15:55 # 1
Guests
Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir`de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara`daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.
08.05.2020 15:55 # 2
Guests
ümit kardeşim valla ben duymadım ama konuyu güncel tutmaya çalışırım elbet gören duyan vardır...Thumbs Up
08.05.2020 15:55 # 3
Guests
Walla bu ustayı bulmak şart mehmet1965 söyledi o konuşmuş 106 gti ile ama adamın dükkanın ismini hatırlamıyo :((
08.05.2020 15:55 # 4
Emre Ekrem
bende öyle birini bilmiyorum, öğrenebilseniz süper olurdu arabam rot balansa girecek gene
08.05.2020 15:55 # 5
Guests
[QUOTE=undertaker]bende öyle birini bilmiyorum, öğrenebilseniz süper olurdu arabam rot balansa girecek gene[/QUOTE] öğrenirsem haber veririm zaten ankara buluşmasına kadar hallettireyim diyorum. yoksa şu sert süspansiyon yüzünden aracımı değiştireceğim. ( ki hayran olduğum kasaya sahip araca biniyorum) çok kötü hayal kırıklığındayım.
08.05.2020 15:55 # 6
muzarix
[QUOTE=ümitarmatli]Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir`de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara`daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.[/QUOTE]
Kuzen şu konuyu iyice bir araştır hatta arkadaşı bulursan hep birlikte görüşelim , neler yaptırmış , ne kadar harcamış öğrenelim.
08.05.2020 15:55 # 7
Guests
[QUOTE=muzarix][QUOTE=ümitarmatli]Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir`de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara`daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.[/QUOTE]
Kuzen şu konuyu iyice bir araştır hatta arkadaşı bulursan hep birlikte görüşelim , neler yaptırmış , ne kadar harcamış öğrenelim.
[/QUOTE] bal köpüğü renginde bir 106 gti zaten eskişehirde 2 tane bal köpüğü 106 gti var ikisini de çeviricem :))
08.05.2020 15:55 # 8
Emre Ekrem
hadi hayırlısı, bekliyorum haberlerinizi
08.05.2020 15:55 # 9
muzarix
[QUOTE=ümitarmatli][QUOTE=muzarix][QUOTE=ümitarmatli]Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir`de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara`daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.[/QUOTE]
[/QUOTE] bal köpüğü renginde bir 106 gti zaten eskişehirde 2 tane bal köpüğü 106 gti var ikisini de çeviricem :))[/QUOTE]
O çocukladan biri bizim mahallede ben onu çevireyim. Mehmeti tanır mı.
Mobile App
Pejo Turkiye Forum, ready on your phone
Follow new replies faster, browse the forum more comfortably, and stay connected to the Peugeot community from the mobile app.
App StoreGoogle Play
Peugeot Forums - Peugeot Fan Club © 2026
“The most auspicious of people, it is people who are useful.”