![]() ![]() |
|
![]() |
accident report |
• Homepage » PEUGEOT MODELS (FAULTS AND SOLUTIONS) » All Questions About Your Vehicle |
08.05.2020 15:55 | # 1 |
![]() |
|
|
08.05.2020 15:55 | # 2 |
![]() |
|
Poliçe , ehliyet ayrıca ruhsat fotokopisini almanız gerekiyor ,diye biliyorum. |
08.05.2020 15:55 | # 3 |
![]() |
|
almadım kardeş ya adam da imamoğlu`na gidiyormuş bir daha da bulamam. allaha şükür büyük bir şey yok ama prosedürünü öğrenmek istiyorum...
|
08.05.2020 15:55 | # 4 |
![]() |
|
Öncelikle geçmiş olsun. Kazaya karışan sürücülerin ehliyetlerinin fotokopileri, araçalrın ruhsatlarının fotokopileri, araçların sigorta belgelerinin fotokopileri, eksiksiz doldurulmuş kaza tespit tutanağı ve araçların hasar durumunu belirten olay yeri fotoğrafları ile birlikte karşı tarafın sigorta şirketine başvurun. Gerisini sigortacınız halleder. |
08.05.2020 15:55 | # 5 |
![]() |
|
ruhsat,ehlıyet ve kaza tesbıt tutanagı ve olay yerı resım sart arkadasım.sonrasında aracı gotur servıse bırak onlar halledıyolar gerı kalan kısmını.
gecmıs olsun allah beterınden saklasın
|
08.05.2020 15:55 | # 6 |
![]() |
|
[QUOTE=masumserseri]ruhsat,ehlıyet ve kaza tesbıt tutanagı ve olay yerı resım sart arkadasım.sonrasında aracı gotur servıse bırak onlar halledıyolar gerı kalan kısmını.
gecmıs olsun allah beterınden saklasın[/QUOTE]
aynen arkadasıma katılıyorumm evraklar tam oldugu zaman sız ugrasmıyor aracı yaptırıcanız yer halledıyor
|
08.05.2020 15:55 | # 7 |
![]() |
|
Aslında en güzeli herkes ehliyet, ruhsat ve poliçe fotokopilerini aracında taşıyacak. Kaza sapa bir yerde yapıldıysa bir de kırtasiye bulma derdi olur çünkü.
|