Peugeot Forums - Peugeot Fan Club

accident report

Homepage » PEUGEOT MODELS (FAULTS AND SOLUTIONS) » All Questions About Your Vehicle
08.05.2020 15:55 # 1
goktug
merhaba arkadaslar, bugün trafikte ilerlerken yol çalışmasına rastladım bayrakçı kişinin uyarısıyla frene basmamla birlikte arkadan bir renault 19 küt diye çarptı. neyse baktık sadece boya dökülmüş el büyüklüğünde. adamanın trafik sigortası varmış neyse ki. benim tuttanak kağıdıma tutanank tutttuk resimleri çektim. tutanaktaçarpan kişinin bütün poliçe ve ehliyet bilgileri ile araç bilgilerini yazıp olayın oluş şeklini anlattıktan sonra adama imzalattım. öncelikle sorum bir arkadaş ehliyet ve poliçefotokopisini alman gerekiyordu karşı tarafın dedi. ben almamıştım. bu şekliyle geçerli olurmu tutanak yoksa illa fotokopi şart mı? diğer sorum ise tamponu yaptırmak için hangi yolu izlemeliyim karşı tarafın sigorta şirketini mi?neler yapmam gerekiyor? son olarak tutanağı benim tutanak kağıdına yaptık onun sigortası aviva idi. bu durum sorun olur mu?
08.05.2020 15:55 # 2
rifatseker
Poliçe , ehliyet ayrıca ruhsat fotokopisini almanız gerekiyor ,diye biliyorum.
08.05.2020 15:55 # 3
goktug
almadım kardeş ya adam da imamoğlu`na gidiyormuş bir daha da bulamam. allaha şükür büyük bir şey yok ama prosedürünü öğrenmek istiyorum...
08.05.2020 15:55 # 4
Guests
Öncelikle geçmiş olsun.
Kazaya karışan sürücülerin ehliyetlerinin fotokopileri, araçalrın ruhsatlarının fotokopileri, araçların sigorta belgelerinin fotokopileri, eksiksiz doldurulmuş kaza tespit tutanağı ve araçların hasar durumunu belirten olay yeri fotoğrafları ile birlikte karşı tarafın sigorta şirketine başvurun.
Gerisini sigortacınız halleder.
08.05.2020 15:55 # 5
masumserseri
ruhsat,ehlıyet ve kaza tesbıt tutanagı ve olay yerı resım sart arkadasım.sonrasında aracı gotur servıse bırak onlar halledıyolar gerı kalan kısmını.
gecmıs olsun allah beterınden saklasın
08.05.2020 15:55 # 6
Guests
[QUOTE=masumserseri]ruhsat,ehlıyet ve kaza tesbıt tutanagı ve olay yerı resım sart arkadasım.sonrasında aracı gotur servıse bırak onlar halledıyolar gerı kalan kısmını.
gecmıs olsun allah beterınden saklasın[/QUOTE]

aynen arkadasıma katılıyorumm evraklar tam oldugu zaman sız ugrasmıyor aracı yaptırıcanız yer halledıyor
08.05.2020 15:55 # 7
Guests
Aslında en güzeli herkes ehliyet, ruhsat ve poliçe fotokopilerini aracında taşıyacak. Kaza sapa bir yerde yapıldıysa bir de kırtasiye bulma derdi olur çünkü.
Peugeot Forums - Peugeot Fan Club © 2024
“The most auspicious of people, it is people who are useful.”