Peugeot Forums - Peugeot Fan Club

307 cd changer

Homepage » PEUGEOT MODELS (FAULTS AND SOLUTIONS) » 307
08.05.2020 16:03 # 1
cemesk
Arkadaslar 307 nin cd changerı bozuk yaptırmak istiyorum ama bı yandan da korkuyorum o modellerde kronık arıza devamlı oluyo onun yerıne yıne fransız arabası olan meganın cd changerı takılıyormu aranızda deneyenler varmı teyıp ıle uyumlu calısıyomu İkiside aynı marka aynı kasa gogusteki ekran ile dıreksıyondan kontrolu uyumlu? Yardımcı olursanız cok sevınırım. Cd changerlı asagıda tınklerde gorebilirsiniz

08.05.2020 16:03 # 2
Guests
O dediklerin olmaz kendi cd changerını yaptır bence
08.05.2020 16:03 # 3
riva70
they are guaranteed to get 100tl for these prices.
I made 70 tlye where I was, no problem for now, I think it's been 8 months
08.05.2020 16:03 # 4
cemesk
Riva dostum eskişehirde nerde yaptırdın... Ya bana meganın cd changerı daha hos gorundu bıde herkes bunun kronık hatalarından bahsettıgı ıcın pek yaptırmayı dusunmemıstım

08.05.2020 16:03 # 5
Guests
[QUOTE=cemesk]Riva dostum eskişehirde nerde yaptırdın... Ya bana meganın cd changerı daha hos gorundu bıde herkes bunun kronık hatalarından bahsettıgı ıcın pek yaptırmayı dusunmemıstım

[/QUOTE]

hoş görünmekle olmaz ana üniteye uymama sorunu varSırıtma
08.05.2020 16:03 # 6
altantezcan
Benmki de arızalı eskişehirde bildiğim yer yok çok yere sordum tamir yapamayız dediler
yapacak yer bulamıyoruz.internette var ama göndercez geliceği malum riskli yani
08.05.2020 16:03 # 7
cemesk
[QUOTE=berkekk] [QUOTE=cemesk]Riva dostum eskişehirde nerde yaptırdın... Ya bana meganın cd changerı daha hos gorundu bıde herkes bunun kronık hatalarından bahsettıgı ıcın pek yaptırmayı dusunmemıstım

[/QUOTE]

hoş görünmekle olmaz ana üniteye uymama sorunu varSırıtma
[/QUOTE]

hocam haklısında ıkısıde aynı marka aynı tarz teyp sonucta fransız otomobılı ben bı ıhtımal jaklarının bıle aynı olacagını dusunuyorum deneme fırsatım olsa dırek denerım
08.05.2020 16:03 # 8
cemesk
[QUOTE=altantezcan]Benmki de arızalı eskişehirde bildiğim yer yok çok yere sordum tamir yapamayız dediler
yapacak yer bulamıyoruz.internette var ama göndercez geliceği malum riskli yani
[/QUOTE]

Hocam bende sordum yok ole garantılı yapan yerler eskişehirde acar bakarız abı dıyolar... Servise sordum sokup ıstanbula tamıre gonderıyoruz dedıler... dedıgın gıbı banada ınt sıtelere vermek cok mantıklı gelmıyooo
08.05.2020 16:03 # 9
Guests
[QUOTE=cemesk]Arkadaslar 307 nin cd changerı bozuk yaptırmak istiyorum ama bı yandan da korkuyorum o modellerde kronık arıza devamlı oluyo onun yerıne yıne fransız arabası olan meganın cd changerı takılıyormu aranızda deneyenler varmı teyıp ıle uyumlu calısıyomu İkiside aynı marka aynı kasa gogusteki ekran ile dıreksıyondan kontrolu uyumlu? Yardımcı olursanız cok sevınırım. Cd changerlı asagıda tınklerde gorebilirsiniz

[/QUOTE]

08.05.2020 16:03 # 10
cemesk
Hocam bunu daha onceden de okumustum 100 liraya falan yapıyolar ama baska sehirde oldugu ıcın guven vermıyo bana burdan sokup ıstanbula yollucaksın orda yapılcak yada yapılmıcak bı suru ugrascaksın onun yerıne 100-150 lıraya ıkıncı el garantı verıyolar bıde 1 yıllık satılıyoo da benım asıl problemım yapılsa bıle bu makıneye guvenmıyorum cunku kronık arızaları cok fazla
Peugeot Forums - Peugeot Fan Club © 2025
“The most auspicious of people, it is people who are useful.”