![]() |
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.
|
| Reform Tuning Tuning - Modifiye Ekipmanları Satış 0212 572 4400 www.daytonatuning.com |
KAYA MOTOR Scooter - Motorsiklet Satış - Tamir - Yedek Parça 0262-744 64 17 www.kayamotorsiklet.com |
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
BATU CAM FİLMİ 3M Karbon Folyo Satış & Montaj 0216 326 35 25 www.karbon-folyo.com |
LLumar Cam Filmleri Meguiars Boya Koruma ve Detaylı Temizlik LLumar Bostancı 0216 469 71 38 www.llumarbostanci.com |
tepee deki sorunlar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mas975
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 24 - Mayıs - 2010 Konum: genel sorunlar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: tepee deki sorunlarGönderim Zamanı: 25 - Mayıs - 2010 Saat 9:01am |
|
2009 tepe aracım var aracı aldıgım günden bügüne en az 10 kere servise gitti bu aracların genelimi sorunlu yoksa benimmi şansim araçta degişmeyen anpul kalmadı bütün anpülleri patladı direksiyon kutusu arızalandı arka şilecek su motoru arızalandı koldayama kırıldı dıreksıyon sımıdı yıpranmadan dolayı degisecek arka bardaklık tepsisi ciktı park sensörü değişti ve bukadar aksılıge ramen yetkili servis göral coook kötü.araç kötü
servis dahada kötü almayı düsünenler dikkat etsin
|
|
|
mas975
|
|
![]() |
|
H-a-d-i
MODERATOR
Kayıt Tarihi: 11 - Mart - 2009 Konum: İstanbul-Pendik Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2656 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 - Mayıs - 2010 Saat 9:33am |
|
öncelikle şeffaf olalım. profilinizi eksiksiz doldurunuz. hatta mümkünse aracınızı da görelim. direksiyonunuzu da çok merak ettim.
|
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
erkan samur
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 06 - Haziran - 2010 Konum: balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Haziran - 2010 Saat 11:50pm |
|
arkadaşım zannetmiyorum o kadar kötü olsun. ben her gün içindeyim biraz hatayı kendimizde arayalım
|
|
![]() |
|
Long Beach
DENEYİMLİ ÜYE
Kayıt Tarihi: 16 - Nisan - 2010 Konum: Hamburg Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 - Haziran - 2010 Saat 2:07am |
|
Türkiye'de tüketici haklari ve bu konuda calisan, resmi yada dernek-vakif yok mu?
Arastirdiniz mi ? Sizin tamamen hakli oldugunuzu kabul edersek, sanirim sizin tepee pazartesi günü imalati saka yapmiyorum.![]() |
|
|
1- Ucuza alan iki kere alir
2- Calisiyorsa kurcalama 3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez. 4- Özür dilemeyi bilmiyorsan kimseyle kavga/tartismaya girme. |
|
![]() |
|
ali öncü
UZMAN ÜYE
Kayıt Tarihi: 08 - Şubat - 2010 Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 603 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 - Haziran - 2010 Saat 10:11am |
|
arkadaşıma sıfır km aldık şu anda çok memnun. herşeyi anladımda 2009 model aracın direksiyonu nasıl yıpranır onu anlamadım
|
|
![]() |
|
yılmaz34
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 02 - Temmuz - 2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 - Temmuz - 2010 Saat 2:08am |
bizde 2 seneden berı kullanıyoruz dıreksıyon sımıdı yıpranması ve arka sılecek sıgortaları sorunu bızdede oldu bunun harıcınde baska bır sorunum olmadı ayrıca yetkılı servısten bende sıkayetcıyım en son garantı kapsamında baktıkları araca ıscılık parası aldılar bunun kavgasını yaptım ama nafıle gene aynı gene aynı bunu yapanda tek oto dur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU | |||||
| Konu | Cevap | Yazan | Okunma | Son Mesaj | |
|
Az Kaldı Ceza Yiyodum.. | 4 | tigerland | 65 | deniz_206 |
|
Direksiyon simidi soyulması | 24 | tigerland | 385 | ali öncü |
|
bu meraktır!!!!! 306 ya 206-307 dizel motor!! | 10 | mrtyrgr | 138 | ali öncü |
|
P.T Ankara Bayramlaşma | 3 | haruncoskun | 34 | haruncoskun |
|
308 LPG Montajı | 15 | sbereket | 305 | bayelektronik |