Peugeot Türkiye Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >PEUGEOT TURKEY SERBEST KÜRSÜ >SON DAKIKA
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.

Reform Tuning

Tuning - Modifiye
Ekipmanları Satış
0212 572 4400

www.daytonatuning.com
KAYA MOTOR

Scooter - Motorsiklet
Satış - Tamir - Yedek Parça
0262-744 64 17

www.kayamotorsiklet.com
OTO EFE
Peugeot & Citroen
Çıkma ve Sıfır Yedek Parça
0212 486 33 66

www.peugeotcikmacisi.com
www.cikma-parcaci.com
BATU CAM FİLMİ

3M Karbon Folyo
Satış & Montaj
0216 326 35 25

www.karbon-folyo.com
LLumar Cam Filmleri
Meguiars Boya Koruma
ve Detaylı Temizlik
LLumar Bostancı
0216 469 71 38

www.llumarbostanci.com

Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı higungor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sigorta Şirketlerinden Peugeot Soykırımı !
    Gönderim Zamanı: 24 - Şubat - 2010 Saat 9:02am
2005 model 307 xt benden 2400 lira istediler  1550 liraya trafik+kasko 12 taksit yaptırdım yapıkredi sigortaya
2005 307 xt
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
TEKNİK SORUMLU

Gönderilenler: 3143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Şubat - 2010 Saat 8:31pm
Hakan sağolsun.. Euro sigortadan 800 TL teklif aldık.. Buraya yaptıracağım artık.. Hizmetlerini tatmayı Allah göstermesin.. ama umarım iyidir..
Pazartesi .................... Salı ..................... Carsamba ..................... Persembe ..................... Cuma
Yukarı Dön
Kemal Açılır Kutu Gör
UZMAN ÜYE
UZMAN ÜYE
Simge

Gönderilenler: 336
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kemal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Şubat - 2010 Saat 9:49pm
Amin
Yukarı Dön
pug307_26 Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 121
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pug307_26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Şubat - 2010 Saat 11:37pm
Haşim abi Allah göstermesin tabikide şöyle birşey kasko primini düşürmek için teminatları düşük tutuyorlar asıl kaskonun gerekli kısmıda orası onlara çok dikkat edin derim...
Pug 307 XT
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
KIDEMLI ÜYE
KIDEMLI ÜYE
Simge

Gönderilenler: 1305
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Şubat - 2010 Saat 11:50pm
Orjinalini yazan: hasimayaz

Hakan sağolsun.. Euro sigortadan 800 TL teklif aldık.. Buraya yaptıracağım artık.. Hizmetlerini tatmayı Allah göstermesin.. ama umarım iyidir..
hayırlısı olsun abi
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Yukarı Dön
kitay Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı kitay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 1:14am
slm arkadaslar( BEN  OKTAY)  bu günlerde bende aracıma kasko yaptırmak için farklı sigortalardan  teklif aldım 
aracım pejo 2004  206 hdı  xt
inanılmaz fiyatlarla karşılastım axa 2154 tl 
AVİVA SİGORTA...............:2.312.02.TL
EURO SİGORTA’ ...............:1.100.00TL
ZURİCH SİGORTA.............:2.707.77.TL
Groupama Sigorta............:2.660.TL
ANADOLU SİGORTA............1.592,00 TL
YAPI KREDİ SİGORTA..........:978 TL
EN UYGUNU YAPI KREDİ SİGORTA GELDİ BANA  BU BENİM İLK KASKOM  OLUCAK ACABA YAPI KREDİ SİGORTA NASIL YAPTIRAN ARKADAŞLAR VARMI ACABA GERÇİ ALLAH KAZA BELA VERMESİN AMA OLDUGUN DA  NASIL ŞARTLARI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT
Yukarı Dön
pug307_26 Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 121
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pug307_26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 1:39am
arkdaşlar kaskoda önemli olan teminatlardır 2000 lik kaskonun teminatı düşük tutulup 1000 liraya 978 lira olanın teminatları düşük tutulup 600-700 belkide daha aşşağıda düşürülebilir fakat allah korusun olası kaza durumunda kasko kagıt parçası olmaktan çıkıp gerçek önemini taşıyo manevi tazminat karşı tarafın kusura göre hasar kalanı aracın degeri vs vs bi sürü husus var tavsiyem optimum teminatlara göre tüm firmalardan fiyat almak ondan sonra pazarlık etmektir düşük deyip yaptırmak değilde teminatları görüp onun üstünden indirim talep etmek çok daha iyi olur olası kaza durumunda sıkıntı çekmezsiniz..... 
Pug 307 XT
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
GENEL SORUMLU

Gönderilenler: 5000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 10:02am
ankara sigorta fiyatları hem güzel hizmetide iyi 2 sene kullandım problem yaşamadım. Yeni yaptıracaklara tavsiye ederim.
Peugeot 206 2006 1.4 X-Design HDI RC Style
İstanbul / Koşuyolu
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
PT BÖLGE TEMSİLCİSİ
PT BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
ADANA İL TEMSİLCİSİ

Gönderilenler: 676
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 10:20am
Ben 2010 206 Plus 1.4 hdi için Peugeot Kasko dedikleri zırtdan yaptırdım 1.000 Tl fiyat verdiler , sanırım çok fazla etken var bu kaskoyu etkileyen 
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Hz. Mevlana
Yukarı Dön
Greywolf Açılır Kutu Gör
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Gönderilenler: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Greywolf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 10:20am
merhaba, 1 ay kadar önce 2006 model 307 sw hdi premium aldım, kasko değeri 26000tl üzerinden yapıldı,
Sigorta şirketi ak sigorta ve ödediğim para 1631 tl
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey
Yukarı Dön
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
TEKNİK SORUMLU

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 12:08pm
Bu kasko işinde yeni birşey daha öğrendim.. eğer bir acenteden bir marka için fiyat teklifi alırsanız, o marka artık başka acente için fiyat teklifi vermiyormuş :)...yada versede o fiyatın altına düşmüyor
Pazartesi .................... Salı ..................... Carsamba ..................... Persembe ..................... Cuma
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
PT BÖLGE TEMSİLCİSİ
PT BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
ANKARA İL TEMSİLCİSİ

Gönderilenler: 1290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 12:17pm

Bu kasko işinde yeni birşey daha öğrendim.. eğer bir acenteden bir marka için fiyat teklifi alırsanız, o marka artık başka acente için fiyat teklifi vermiyormuş :)...yada versede o fiyatın altına düşmüyor

Nasıl yani. Diğer acenta, diğer acentanın verdiği fiyatı nereden bilecek ki.
Murat KARADAĞ
1983 / ANKARA
2005   206 HDI
Yukarı Dön
SahinGün Açılır Kutu Gör
UZMAN ÜYE
UZMAN ÜYE
Simge

Gönderilenler: 408
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SahinGün Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 12:21pm

Ben ilk Cvplarda buna yönelik bir soru sormuştum... bunların ortak bir bilgi paylaşım yerleri filan varmı diye bakalım bilgisi olan arkadaş, daha fazla aydınlatır bizleri...

Yukarı Dön
kitay Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı kitay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 12:24pm
bundan iki gün önce internetten tüm kasko şirketlerinin mail adreslerini bularak  toplu olarak mail gönderdim  ve teklif istedim  ve teklifler gelmeye basladı bir sigorta şirketinin yetkilisini beni arayarak yoksa siz bizimi denetlıyosunuz  diye  sordu bana ilginç geldı heralde bir birlerinden haberleri var
34 KİTAY 18
2004 206 HDI
     XT
Yukarı Dön
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
TEKNİK SORUMLU

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 1:58pm
Orjinalini yazan: Murat

Nasıl yani. Diğer acenta, diğer acentanın verdiği fiyatı nereden bilecek ki.

acente bi şey yapmıyor murat.. Sadece senin bilgilerini fiyat almak için merkeze veriyor.. ve merkezde acentesine göre hemen bir fiyt çıkarıyor. O anda senin plakanı adamlar kayıt altına alıyor. Ve bir daha hiçbir acentesine bu fiyatın altında fiyat vermiyor. Bu yüzden il fiyat alınan acenteyi iyi seçmek lazım
Yukarı Dön
kundun Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 216
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı kundun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 - Şubat - 2010 Saat 5:03pm
Orjinalini yazan: kitay

bundan iki gün önce internetten tüm kasko şirketlerinin mail adreslerini bularak  toplu olarak mail gönderdim  ve teklif istedim  ve teklifler gelmeye basladı bir sigorta şirketinin yetkilisini beni arayarak yoksa siz bizimi denetlıyosunuz  diye  sordu bana ilginç geldı heralde bir birlerinden haberleri var
Sen adres çubuğuna bütün adresleri yazıp tek seferde yolladın sanırım tüm yolladığın adresler diğer adresleri görür o zaman
 Adresleri tek tek yazıp yollasan göremezlerdi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.68 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU
  Konu Cevap Yazan Okunma Son Mesaj
  ACIL YARDIM LUTFEN 3 araknit 23 tigerland
  pejo 307 hdi mi renault megane 2 mi 27 polatkaptan 1066 kuhi
  4*108 İtalyan ALESSİO F1 5 kollu Jant+ Pzero Nero 0 erhant2005 6 erhant2005
  206 hararet sorunu 5 bugrakeskin 52 ozaannn