|
206 ve Atiker |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
zaferpls
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 17:33 |
Arkadaşlar 2000 model 1.6 8v 90 bg 206 aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum,Atiker için yorumlarınızı bekliyorum,950 tl 10 taksit yapıyorlar,sizce verim alabilirmiyim?
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle tavsiye etmiyorum cok sıkıntı yasarsın (brc-tartarini-prins-lovato-zavolli) tavsiye ederim..
|
|
zaferpls
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir arkadaşım Hundai ye taktırmış öve öve bitiremiyor,başka bi arkadaşım renault dacıa ya taktırmış oda acayip memnun,bir bizim pejolaramı uymuyor
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eniştem 2001 model opel astra'ya takdırdı 'o kadar söyledim taktırma şu atikeri diye' şimdide dert yanıyo araba tüpe gecmiyor performans cok düstü vs. vs. gibi bir sürü sorun..
|
|
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim 2000 model 206 1,4 otomatik pejom var yaklaşık 2 ay oldu atiker taktıralı. Takan usta bütün markaların satışını ve montajını yapan birisi, kendinde de peugeot var ve atiker kullanıyor. Ustanın deyimiyle yabancı markalarda yolda bir sorun çıktığında gideceğin yeri bulman para ödemeden yaptırman çok zor, atiker sistemin bozulursa türkiyenin heryerinde herhangi bir atiker bayisine gidip garantili değişim onarım yaptırabilirsin. Öte yandan piyasadaki bir çok otomobil yetkili servisi LPG li araçları servisine dahi sokmuyor, bu konuda tüpünü ferrari bile taksa bişey farketmez :)En güzel çözümü aracı alırken aldığın bayiden taktırmaktır bununda şuanki durumumuza bir faydası yoktur. Bunun yanında LPG işi her arabada mükemmel sonuç vermez, bu çok normal. Bunun sebeplerinden en büyüğü işçiliktir. diğer sebeplerinden birisi ise LPG taktıracağınız aracınızın ileride sorun yaratabilecek arızası bulunmasıdır. Lpg takılması aracın birçok aksamında yeni düzenekler kullanılmasıyla mümkündür, birçok parçaya yeni ekler yapılır, sizin aracınızda belki şimdiye kadar bir arıza belirtisi almamış olsanızda tüp takılmasıyla oluşan yeni parçalarınm ontajı bu arızaları tetikleyebilir. Bunun en basiti devirdaim de sorun varsa yada arabanız geç ısınıyosa tüpe geçmez. Ben de sizler gibi araştırdım taktırmadan önce, ve en makul ve paranıza değecek LPG nin bu olduğuna karar verdim. Ve gerçekten çok memnunum. Türkiye şartlarında benzin bukadar pahalı olmasaydı kimse LPG taktırmazdır ozamanda dizel otomobil sayısı artardı. Hemen hemen bütün markaların her modeline takılan herhangi marka LPG sistemi, illaki araçların her markanın her modelinde sorun çıkarmıştır. Ama bu olaya nekadar hakim olup sorunu nasıl kavradığınızla alakalıdır. Eğer atiker gerçekten kötüyse ki bunu halk arasında dolaşan sözlerle biliyoruz, ozaman peugeot markası için söylenen onca negatif şeyleride göz önüne alıp hepimiz araçlarımızı satalım Yazdıklarım olaya birde bu açıdan bakmanıza yardımcı olur umarım. Unutmayalım amacımız keyifli ve sorunsuz sürüş
Düzenleyen arifkemal - 17 Ocak 2010 Saat 18:24 |
|
zaferpls
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım şuan şehir içinde benzinde 1km'de 0.36 krş tüketiyor bu durum beni fazlasıyla sıkmaya başladı.bu tüketimin tüp ile birlikte 0.21 civarına düşeceğini tahmin ediyorum,ama sırf tasarruf için başımn ağrımasınıda istemem,atiker 950 tl BRC 1350 tl fiyat veriyorlar
|
|
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
Hepimizin derdi aynı ah şu benzine zam bukadar gelmese, kimse çekmez bukadar derdi. Zaten olay taktırdığın tüplede bitmiyor, aldığın gazda fazlasıyla etkiliyor, kimi pompalar hava basıyor, ordanda kaybediyorsun. Tercih tabiikide sizin, Açık konuşmak gerekirse aynı sisteme aynı işi yapıcak diye 400tl fazla vermem. ha 3000tl yede gaz sistemleri var aracım eski değilse halim vaktim yerindeyse ona veririm 3000tl. Ama oda takılır arıza yapar başka markada yapar, kısmet meselesi.
|
|
zaferpls
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün bi arkadaşımda Atiker taktırdı,benzindeki kadar iyi olmadığını söyledi ama pişmanda değil tamamen duygusal.aracı fıat stilo oldukçada kemikli bi arabaya benziyor.
|
|
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bikaç gün önce bizimde bi abimiz 1400 tlye fiat bravoya tartarin marka tüp taktırdı. oda yaptığı hesaba göre edeceği karı düşünerek memnun gözüküyor. ama benim aklıma yatmıyor.1400 tl vermek ve lpg sistemi taktırmak 1400 tl ye bir sene benzin alır binerim diyorum kendimce. benzine göre elbette karlı ama kaç senede amorti eder masrafını orasını hesaplamak lazım taktırmadan önce.
|
|
selcuk-307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
benim aracım 307 XT 110 beygir arabamı aldığımda üzerinde atiker marka LPG vardı ve hala var. ben bir türlü LPGden verim alamadım kime sorduysam kime gittiysem 100 beygir ve üzeri peugeotlarda LPG sorun yaşatıyor dediler. Ben tam söktürmeye karar verdim ki ustam Saçmalama selçuk otur oturduğun yerde araban LPG'li ve on numara dedi. sen bakımını düzenli yaptırırsan hiçbirşey olmaz dedi. ve ben en sonunda pendik'de bulunan atiker servisine geldim allah razı olsun çocuklardan arabamı on numara yaptılar. ha soğukken gaz yemiyor, zaten hangi araba soğukken gaz yiyorki :)) ha birde araba için ben ekonomi yapmıyorum. çünki arabamı çok seviyorum ve yıpranmasını istemiyorum. sökemediğim için genelde kapatıyorum.
|
|
serkansevil
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkansevil
|
kardeşim sakına atiker taktırma brc taktır daha dogrusu şöyle söylüyeyim pejo citröen ve bir iki markada ha tam hatırlamıyorum markaları ama sıralı sistemde bu araçlarda sorun yaratıyormuş brc bu sounu çözmüş ve sırf bunlar için bir sıralı sistem üretmiş fiyatı 1150 biz üç arkadaş daha taktırmayı düşünüyoruz fiyatta ozaman birşeyler yapacaklar sende bize katıl..
|
|
zaferpls
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şu 1150 tl dediğiniz BRC marka nın bir kodu felan varmı? bi araştırayım.ama yanılmıyorsam BRC internet sitesinde 1400 tl fiyat çekiyor.1150 tl yi ilk defa duyuyorum |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kimine soruyosun atikeri öve öve bitiremiyolar kimi yaka silkiyo peugeot araçlar lpg yi kabullenmiyor bu bi gerçek lpg kiti önemli para 2.plandaysa prins derim yoksa brc derim
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle merhaba bende aynı özelliklere sahip 1,6 90 bg roland garros 206 sahibiyim.Aracım atiker sıralı sistemli ve 6 ay önce taktırdım yalnız benim kitim 950 Tl lik olan modeli değil 1200 tl'lik farkı bir modeli takan ustam o modelin uyumsuz olduğunu söyleyip farklı enjektör modeli olan bu kiti takmıştı ve bugüne kadar bir kere bile stop sorunu çekmeme veya herhangi bir arıza yaşamadım(20bin km geçti)aracın lpg'ye geçtiğini eğer dııt sesini duymasam anlamam ve hissetmem inan imkansız, yakıt tasarrufu yarıyarıya şu anda şehir içi tarifkte km/140krş yakıyor(Lpg=1,6TL) kesinlikle atikeri tavsiye ederim fakat iyi bir usta olmak kaydıyla yoksa dedikleri gibi sıkıntı yaşayabilirsin kolay gelsin
|
|
zaferpls
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu 1200 tl lik atikerin bi ismi yokmu burda araştırayım. bi arkadaşta BRC için pejo ya uyan bir versiyonu olduğunu yazmışta onunda fiyatı 1150 tl a |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1200 TL lik olan atiker modeli 4 silindir horizon enjektörlü olan modelidir ve dediğim gibi ben çok memnunum iyi bir ustaya taktırmak kaydıyla sizede tavsiye ederim
|
|
zaferpls
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 silindir horizon enjektörlü olan modelini indeledim.fast sıralı oto gaz sistemleri ve multifast sıralı oto gaz sistemleri olarak 2 ye ayrılıyor hangisi daha iyidir?
bide venturi oto gaz sistemleri var ama sanırdam bu versiyon bizi bağlamıyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2003 model307 xt için en uygun hangi marka ve hangi usta olduğunu söyleyebilir misiniz?
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben aracımı aldığımda adam taktırmış takılı aldım yani ATİKER önceleri kullanmıyordum ama pendik'e gidip geldiğim için üsküdar mecbur kullanıyorum ama gayet memnunum 50 tl gazla 330 315 km yapıyorum bence çok iyi sabahları soğukken titreme yapıyor sora düzeliyor
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
behzat
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lovato dan şaşma 5 yıldır partner da kullanıyorum sorunsuz düşük fiyata kanıp atiker taktırma derim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |