![]() |
|
307 Dikiz aynası (ayna) sökme işlemi nasıl yapılac |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 Saat 13:39 |
Arkadaşlar aracımdaki dikiz aynasının vida noktalarını biliyorum fakat dikizlerin aynalarını nasıl sökebilirim ?
Tarif edilen döküman vs. mevcut mu ? yardımcı olursanız sevinirim.. |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynayı desteklı cekersen gelır, arkasında step motorun uzerıne sekmanla duruyo.. aynayı sag alt tarafa egdırdıgınde cekersen cıkar dıye dusunuyorum |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hocam kapının iç tarafında aynanın tam arkasında bir kapak var onu söküyosun az itince çıkıyor ardından torx ismi sanırım bir vida var onu açıyorsun ayna boşa çıkıyor ancak rahat calışabilmek için kapı içini açıp ordaki kabloyu sökmende fayda..o zaman ayna tamamen çıkıyor. aynanın arka kapagını düz tornavidayla kastırarak açabilirsin birde ayna sapının alt kısmı hani termometre ölçerin bulunduğu yeride söktün mü olay tamam içerden sekmanın düzeltip yerine taktınmı ayna düzelir..
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Bir proje var kafamda onu uygulamam lazım :) aynaları sıkıntısız sökmenin en kolay yolunu arıyorum işin gerçeği.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Olay bu atlan deve değil yani cok basit ne projesiymiş bu arada merak :)
|
|
![]() |
|
aynaların en uygun noktasına power led bağlıyorum,kapılar açıldı mı ve kapandı mı dikiz aynasından yere aydınlatma uygulayacağım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |