![]() |
|
Alınık 206 veya 106 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 Saat 13:48 |
|
Üstadlar selamlar...
Kardeşim saydığım arkadaşımın eşi için temiz bir araç bakıyoruz... Gönüllerinden geçen benim sahibi olduğum bir Roland Garros... Ben aracı 13bin e almıştım... Onlar da bu fiyatta temiz bir Roland Garros arıyorlar... Temizini bulmak elbette zor... Ben çok aramıştım... 12bin - 13bin e özellikle EGE bölgesindeki arkadaşlardan ricam temiz bir 206 bulursanız lütfen haber verin... Temiz derken kazasız vs demiyorum, elbet olacak ama yıpranmamış bir araç olursa içimize siner ve seviniriz... 106 için ise en fazla 8bin - 9bin verirler sanırım... Sahibinden vs bakıyoruz, forumdan da bir bakayım dedim... İyi forumlar size.... |
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 için düşük bir mebla olacağını düşünüyorum o fiyatın. 206 almaları daha mantıklı olur. kolay gelsin.
|
||
![]() |
||
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
Roland Garros 2000 206
|
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Cihan Paşam sağlık olsun :)) Zira ben de seviyorum aracımı gayet de memnunum...
Muhtemelen verilen fiyatlara göre "ölücü" damgası yemişimdir :) Zaman zaman acil ihtiyaçtan ötürü bu meblağlara araç bulunabiliyor... Son iki aracımda da kendimi bu konuda şanslı hissediyorum... Parası hazır arkadaşımın, acele etmeden iyice araştıracağız... Bakalım hayırlısıyla güzel bir araç bulabiliriz... İyi forumlar |
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
merhabalar. ben de aracımı satılığa çıkardım. biraz işi var ama. bakın isterseniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-satilik-2001-model-206-1.6-xt-16v-110hp-115361773/detay
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Bu aracı incelemiştik... Aracın durumuna göre gayet açık yazmışsınız... Bizce önemli olan aracının motoru düzgün olsun, dışı mühim değil düzelir... Bakalım hayırlısıyla araştırıyoruz...
|
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
hayırlısı olsun. 2.el almak zor iş. ben bunu satınca bende başlıcam araştırmalara.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |