![]() |
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.
|
| Reform Tuning Tuning - Modifiye Ekipmanları Satış 0212 572 4400 www.daytonatuning.com |
KAYA MOTOR Scooter - Motorsiklet Satış - Tamir - Yedek Parça 0262-744 64 17 www.kayamotorsiklet.com |
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
BATU CAM FİLMİ 3M Karbon Folyo Satış & Montaj 0216 326 35 25 www.karbon-folyo.com |
LLumar Cam Filmleri Meguiars Boya Koruma ve Detaylı Temizlik LLumar Bostancı 0216 469 71 38 www.llumarbostanci.com |
ustaya sor? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 23242526> |
| Yazar | |
can32
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 15 - Mayıs - 2010 Konum: eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: ustaya sor?Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2010 Saat 2:25pm |
|
arkadaşlar lpgli 307lerdeki bu benzer sorunu bnde daha once kullandığım lpgli 2000 model 406 da yaşamıştım. problemin lpg yazılımdan olduğunu söyleyip yazılım değiştirdiler. bir süre daha iyiydi ancak tekrarladı. ben çözümü aracı stop etmeden önce kısa bir süre benzinle çalıştırmakta bulmuştum. çözüm değil ama belki yardımcı olur.
|
|
![]() |
|
g-demir
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 18 - Mayıs - 2010 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2010 Saat 6:07pm |
|
Çözüm olmaz mı Can! Allah razı olsun. Ben zaten uzun zamandır doğru düzgün benzinle kullanmıyordum. bir deneyeyim bakalım ne olacak, işe yarayacağını umuyorum. sonucu tekrar yazarım
|
|
|
VenoM
|
|
![]() |
|
hasimayaz
YÖNETİCİ
TEKNİK SORUMLU Kayıt Tarihi: 23 - Nisan - 2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3143 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2010 Saat 7:15pm |
|
LPG pug larda çok sıkıntılı.. ayak üstü lpg montajları hep sorunlu.. iince bir işçilik iyi bir ayar gerekli.. Yapan yapıyor yani anlayacağınız..
|
|
|
Pazartesi .................... Salı ..................... Carsamba ..................... Persembe ..................... Cuma
|
|
![]() |
|
tazzzy106
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 24 - Mayıs - 2010 Konum: bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 - Haziran - 2010 Saat 3:03pm |
|
usta s.a arabamın ön sag tarafı 1 cm kadar daha alçak sizce nedendir.. sıfır yay taktım.. kaza bela yok.. yardımcı olur musunuz lütfen??
amortisörden yapar mı usta bozuk ama maddi durumun yoksa idare eder dedi.. şuan ön sag taraf daha alçak duruyor:S:S
|
|
![]() |
|
oguzhan29
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 23 - Mayıs - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 - Haziran - 2010 Saat 5:54pm |
|
ÖNECELİKLE USTAM MERHABA BENDE 2004 MODEL 206SW 206 HDİ X-LİNE ARACIM VAR KASNAK DİŞLİYİ VE KAYIŞI DEĞİŞTİK FAKAT ARAÇ YÜKE BİNİNCE MOTORDAN SES GELİYOR BU NEDEN OLABİLİR ACABA
|
|
|
HAYAT 3000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR BASIYORSAK Bİ SEBEBİ VAR PEUGEOT 206 HDİ
|
|
![]() |
|
tuncay33825
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 12 - Haziran - 2010 Konum: 306 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 - Haziran - 2010 Saat 12:31pm |
|
slm arkdaşlar ben birşey sormak isterim aracım 1998 model 306 griffe aracımın benden önceki sahibi spor hava filitresi koymuş ben bundan fazla hoşlanmıyorum orjinalinde olduğu gibi hava giriş parçasını bulabileceğim bir yer varmıdır. bu arada istanbuldan katılmaktayım. |
|
|
306 griffe
|
|
![]() |
|
tuncay33825
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 12 - Haziran - 2010 Konum: 306 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 - Haziran - 2010 Saat 12:37pm |
|
diğer sorum daha olacak aracımın benden önce sahibi tafından arkada TORSİYON denilen bir parçayı araba alçalsın diye düşürmüşler ve sağ taraf dengesiz yapılmış galiba arabanın arkasına 2,3 kişi bindiğinde virajlarda sağ taraf sürtüyor bunların tekrar yükseltilmesi mümkünmüdür.ve bu işlemi yapabileceğii düşündüğünüz anadolu yakasında bir usta varmıdır.veya değişmemmi gerekir TORSİYONLAR konusunda fiyat bilginiz mevcutsa paylaşırsanız sevinirim
1998 model 306 griffe hb
|
|
|
306 griffe
|
|
![]() |
|
scanicem
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 24 - Nisan - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Haziran - 2010 Saat 10:07pm |
|
'''''Merhaba Arkadaşlar.
Haşim Bey' e Aracımla ilgili yaşadığım sorunu sormak istiyorum
2004 model 307 kullanıyorum. Araç lpg'li.
Aracı sabah çalıştırdığım zaman gaz yemiyor şiddetli titreyip stop ediyor.
Bunu birkaç defa tekrarlamak zorunda kalıyorum ve anca öyle gaz yiyor
enz 50-100 metre tekleyerek gidip düzeliyor.
İlk 2 ay önce olmuştu servise götürdüm ama sonuç alamadım. İşte lpg ile kullanırsam bu srunlar olabiliyornmuş dediler sonuç çıkmadı. 10 gündür bu olay arttı araç 3-4 saat çalışmasın tekrar çalıştırırken aynı sorunlaq karşılaştırıyorum. Direkt LPG ile çalıştırırsam stop etmiyor.
Ayrıca mesela kırmızı ışıkta durayım araç kendikendine bazen stop ediyor.
Yardımlarınızı bekliyorum..''''''''
Arkadaşlar yukarda anlattığım sorunla ilgili son 1 ayda birsürü parça değişti..
Isı sensörü değişti- Bir tane daha sensör değişti adını bilmiyorum. En son benzin pompası değişti Ama sorun hala devam ediyor ve artık Direkt lpg de çalışmasıda zorlaşmaya başladı.
Burada tanıdık bir usta benzin pompasını çıkardı ve direkt enjektörlere birkabın içine benzin pompasını sallayarak çalıştırdı. Araba teklemeden çalışıyor ve süper gaz yiyor... Sorun benzin pompası dediler ve değişti ama olmadı malesef..... Önümüzdeki günlerde Antalyada 1 ustanın yanına daha gideceğim ama bıktırdılar....
Bir türlü sonuş elde edemedim... Bu sorunla ilgili çözüm önerisi olanlar varmı......
Tecrübesi olanların yardımını bekliyorum..
|
|
![]() |
|
ramtas
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 27 - Haziran - 2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 - Haziran - 2010 Saat 1:01am |
|
ustam merhaba bende 2005 model otomatik benzinli 307 pejo var.aracım 10-15 gündür 30 devirde 90-95 yapıyor.ara viteslerde kayboldu.arabaya roketleme yaptırdığım zaman 4. vitesten 3 e düşüpte tekrar 4. ye atınca düzeliyor ve 30 devirde 110 km hız yapıyor.yağını geçen hafta değiştirdim bilgisayara bağladılar yağ %50 özelliğini yitirmiş.bunun birde 6 ay önce selenoidleri deişti.aracım 30 devirde 90 la giderken 4. vitestesanki 3. viteste gibi gidiyor.triptoniğe alıp bakıyorum araç 4. viteste.ustam bu sıkıntı sizce neden.
|
|
![]() |
|
ramtas
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 27 - Haziran - 2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 - Haziran - 2010 Saat 4:04pm |
|
ustam merhaba bende 2005 model otomatik benzinli 307 pejo var.aracım 10-15 gündür 30 devirde 90-95 yapıyor.ara viteslerde kayboldu.arabaya roketleme yaptırdığım zaman 4. vitesten 3 e düşüpte tekrar 4. ye atınca düzeliyor ve 30 devirde 110 km hız yapıyor.yağını geçen hafta değiştirdim bilgisayara bağladılar yağ %50 özelliğini yitirmiş.bunun birde 6 ay önce selenoidleri deişti.aracım 30 devirde 90 la giderken 4. vitestesanki 3. viteste gibi gidiyor.triptoniğe alıp bakıyorum araç 4. viteste.ustam bu sıkıntı sizce neden.
|
|
|
ramtas
|
|
![]() |
|
matematikcini
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 14 - Temmuz - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 - Temmuz - 2010 Saat 5:53pm |
|
Peugot 206, 202 model benzinli. Aracımın teybi her açılışta kod istiyor.kodu biliyorum ama her seferinde girmek istemiyorum .Bunu iptal ettirebilirmiyim.
Aracı yeni aldım.Lütfen yardımcı olun.
|
|
![]() |
|
rapsody
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 29 - Temmuz - 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 2:11pm |
|
merhabalar,
2004 206 1.4 benzinli aracım var.ilk çalıştırmada arac sorunsuz çalışıyor fakat vitese atıp kalkış yapacağım zaman stop ediiyor,2-3 denemeden ve motoru biraz zorlamadan sonra ancak kalkış yapabiliyorum.sizce sorunun çözümü nedir? |
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
xyzcom
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 01 - Haziran - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 4:38pm |
|
Debriyaj balatasi gibi görünüyor. En son ne zaman degistirdiniz ?
Yolda giderken diger viteslere gecislerde de sorun var mi ? |
|
![]() |
|
rapsody
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 29 - Temmuz - 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 7:19pm |
|
benim soruma cevap verdiyseniz eğer henüz değiştirmedim ama diğer viteslere geçişte sorun yaşamıyorum,sadece geri vitese takarken zorlanıyor arada bir,o sorun da debriyajdan ayağımı çekip tekrar basınca geçiyor.
|
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
34BC
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 11 - Ağustos - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Ağustos - 2010 Saat 1:32am |
|
usta, 1999 model 206 otomatik vites arac aldım.
1-arac rampalarda vites D konumda devirden düşüyor.
2- arac hafif rampa cıksa hararet yapıyor 90-110 arası dolanıyor.
3-devir saati calışmıyor. nerede ve kaca tamir olur.
teşekkurler.
|
|
|
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
|
|
![]() |
|
xMEGANx
DENEYİMLİ ÜYE
Kayıt Tarihi: 07 - Ağustos - 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Ağustos - 2010 Saat 1:52am |
|
2007 model yeni kasa 307 nin bilgisayarını Türkçe yapma imkanı varmıdır ? |
|
|
-Peugeot 307 2007 Alp Beyaz
-Skoda Octavia A5 Bej 2007 -34 EU 8105 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 23242526> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU | |||||
| Konu | Cevap | Yazan | Okunma | Son Mesaj | |
|
Az Kaldı Ceza Yiyodum.. | 4 | tigerland | 66 | deniz_206 |
|
Direksiyon simidi soyulması | 24 | tigerland | 386 | ali öncü |
|
bu meraktır!!!!! 306 ya 206-307 dizel motor!! | 10 | mrtyrgr | 139 | ali öncü |
|
P.T Ankara Bayramlaşma | 3 | haruncoskun | 35 | haruncoskun |
|
308 LPG Montajı | 15 | sbereket | 305 | bayelektronik |