![]() |
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.
|
| Reform Tuning Tuning - Modifiye Ekipmanları Satış 0212 572 4400 www.daytonatuning.com |
KAYA MOTOR Scooter - Motorsiklet Satış - Tamir - Yedek Parça 0262-744 64 17 www.kayamotorsiklet.com |
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
BATU CAM FİLMİ 3M Karbon Folyo Satış & Montaj 0216 326 35 25 www.karbon-folyo.com |
LLumar Cam Filmleri Meguiars Boya Koruma ve Detaylı Temizlik LLumar Bostancı 0216 469 71 38 www.llumarbostanci.com |
ustaya sor? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 26> |
| Yazar | |||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: ustaya sor?Gönderim Zamanı: 30 - Nisan - 2008 Saat 3:21pm |
||
|
emre katalızatorun orda musur olması lazım bostamı duruyor o yoksa yer yapıldımı tekrardan ona...
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 - Nisan - 2008 Saat 4:34pm |
||
VALLA BAKMADIM ONA..BEN YAPTIRMADIM ÇÜNKÜ.ALDIĞIMDAN BERİDE HİÇ ARACIN ALTINA BAKMADIM..HAFTASONU Bİ BAKTIRİM OZAMAN BEN ONA
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2008 Saat 12:34pm |
||
Kardeş Lambda sensörün bozuk veya beyine hata gönderiyo, senin şok yaptırman (Reset) kısa bi süre söndürsede yine aynı sorunu devam ettirir bunun çaresi ya Lambda sensörünü bozuksa eğer değiştiri Beyni programlatmak yada sensör sağlam ise Beyni programlatıp Lambda sensöründen gelen verileri ECU2nun doğru sinyal olarak algılamasını sağlıyan komutu girmek, kısacası elektronik arıza ve bunun çokda bi zararı yok sadece ışık yanar.
|
|||
![]() |
|||
Muko
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 19 - Mayıs - 2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2008 Saat 12:35pm |
||
|
ustam bana da yardımcı olurmusun
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2008 Saat 12:53pm |
||
|
Kardeş Auto whiffer fault hatası bir yağ veya benzin kokusu kaçağı hatası gibi bişey olabilir ama emin değilim, hava akımı ile ilgili bir hatada olabilir ben sadece cümleyi tercüme ediyorum bu hata ile ilgili bir belirti söylememişsin sadece bu yazdığın cümlenin cevabı olan tercümeyi yaptım.
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 - Mayıs - 2008 Saat 1:36pm |
||
BİR ZARARI OLMADIĞNI BİLİYORUM.AMA GÖZÜM TAKILIYOR..AYRICA MOTORDA Bİ PRBOLEM OLSA IŞIK YANAR AMA BENİMKİ HEP YANIYOR BUNU BİLEMEM SORUN OLDUĞU ZAMAN..İŞİ ÖĞRENDİM..KATALİZÖRÜN ORADAKİ UÇLARI ISI YALITIMLA İZOLE EDİLİNCE SORUN ÇÖZÜLÜYORMUŞ..İŞALLAH İLK FIRSATTA HALLEDİCEM..
|
|||
![]() |
|||
maydinus
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 10 - Haziran - 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Haziran - 2008 Saat 10:04am |
||
|
2004 model 307 sw de lastık basıncları kac olmalı sayın ustam:)
|
|||
![]() |
|||
maydinus
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 10 - Haziran - 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Haziran - 2008 Saat 10:06am |
||
|
lutfennn bı yardım
307 sw araclarda hararet gostergesı normal de kac olmalı kıtapcıkta 0/120 arsası normal dıyor kafayı yemek uzereyım |
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Haziran - 2008 Saat 10:10am |
||
|
307 de hararet gostergesı genelde cok yukarda oluyor ara sıra 100 un ustune cıktıgı oluyor arac trıptonıcmı acaba...
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Haziran - 2008 Saat 11:34am |
||
SANIRIM BENİM MÜŞÜR BOZUKK..YAPTIK OLMADI HALAAA YANIYOR
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 - Haziran - 2008 Saat 2:26pm |
||
Yaz Geldi Yerler Sıcak Döndükçe Şişecek 29 PSI Bas gitsin.
''Efsane Kalfa Muammer''
|
|||
![]() |
|||
merto
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 22 - Haziran - 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 - Haziran - 2008 Saat 5:02pm |
||
|
BEN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM SU AN KULLANDIĞIM 90 MODEL PEUGEOT 405 1.9 SRİ ARACIM VAR VE BULUNDUĞUM İLÇE ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN İMKANLARIM DA KISITLI YEDEK PARÇA USTA VS....YAKIN ZAMANDA ARACIN YAĞINI YAĞ FLİTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM CASTROL 10 40 MAGNATEC KOYDURDUM PROBLEMİM İSE ARAÇ BİRAZ ISINDIKTAN SONRA ROLENTİDE STOP LAMBASI YAĞ LAMBASI YANIYOR BURADAKİ USTA DTEKT OLARAK YAĞ POMPASINI DEĞİŞTİRELİM DEDİ ARAÇ SOĞUKKEN ROLANTİ NE KADAR DÜŞÜK OLURSA OLSUN LAMBA YANMIYOR SADECE ISININCA YANMAYA BAŞLADI YAĞ SEVİYESİNİ VE YAĞ MÜŞÜRÜNÜ KOTROL ETTİK NORMAL BENİM SIRF POMPA ARIZASINDAN OLMASI İLE İLGİLİ TEREDDÜTLERİM VAR SİZLERİN DE TECRÜBELERİNİZLE YARDIMCI OLACAĞINIZI UMUYORUM TEŞEKKÜRLER.
|
|||
![]() |
|||
EmRaH
YÖNETİCİ
ORGANİZASYON SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 09 - Nisan - 2008 Konum: Gebze Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7793 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 - Haziran - 2008 Saat 6:43pm |
||
|
blow off hakında genıs bılgı alabıırmıyım
motoramı takılıyorz yoksa turboya mı aracta performans saglıyor mu yakıt tuketı mı artıyor mu en ıyı markanı malıyetı nedır araca her hangı bır sorun verıyor mu ?
bılgılendırırsenız sevınırm
|
|||
|
I ♥ Pug
|
|||
![]() |
|||
İsmailAteş
UZMAN ÜYE
Kayıt Tarihi: 23 - Mart - 2008 Konum: Ankara/İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 488 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 - Haziran - 2008 Saat 9:45pm |
||
|
Bende ilk kez bi sorunla karşılaştım 3o7 de kalkarken yada araç gaz basmadığım halde viteste giderken gaza bastığımda bir vuruntu sesi gelio bunun sebebi nedir acaba??
Aks lalesindendir die düşünüorum ama baskı balatamında durumu pek iyi değil bi ustaya sorayım dedim
|
|||
![]() |
|||
EmRaH
YÖNETİCİ
ORGANİZASYON SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 09 - Nisan - 2008 Konum: Gebze Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7793 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 - Haziran - 2008 Saat 9:19am |
||
|
usta cvp vermıcen mı :) |
|||
|
I ♥ Pug
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 - Haziran - 2008 Saat 9:37am |
||
blow tubodakı fazla havayı dısarı atmaya yarar ayagını gazdan cekınce faalıyete gecer ve turboya gıtmakta olan havayı sılkule eder yararı uzun vadede turbonun omrunu uzatır zararı yoktur dızel arabalarda turbo hortumuna takılır ve ıkı tane seronoıd yardımıyla calısır en ıyı marka hks dır replıkalarıda vardır ucuz ama patlama rıskı vardır hks nın perekande satıs fıyatı 440 ytl dır...
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 26> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU | |||||
| Konu | Cevap | Yazan | Okunma | Son Mesaj | |
|
ACIL YARDIM LUTFEN | 3 | araknit | 21 | tigerland |
|
pejo 307 hdi mi renault megane 2 mi | 27 | polatkaptan | 1064 | kuhi |
|
4*108 İtalyan ALESSİO F1 5 kollu Jant+ Pzero Nero | 0 | erhant2005 | 5 | erhant2005 |
|
206 hararet sorunu | 5 | bugrakeskin | 52 | ozaannn |
|
Yeni Üyeden Merhaba | 1 | alperen1313 | 3 | bulent 77 |
|
Yerime RCZ parketmiş :) | 7 | tigerland | 82 | cecoli |
|
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU | 1 | MaximuS | 21 | Faruk |
|
Ankara' da deri kaplama???? | 3 | canberk | 88 | acad |
|
13/59 yada 13/61 ayna mahruti | 0 | okankrgz | 12 | okankrgz |