![]() |
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.
|
| Reform Tuning Tuning - Modifiye Ekipmanları Satış 0212 572 4400 www.daytonatuning.com |
KAYA MOTOR Scooter - Motorsiklet Satış - Tamir - Yedek Parça 0262-744 64 17 www.kayamotorsiklet.com |
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
BATU CAM FİLMİ 3M Karbon Folyo Satış & Montaj 0216 326 35 25 www.karbon-folyo.com |
LLumar Cam Filmleri Meguiars Boya Koruma ve Detaylı Temizlik LLumar Bostancı 0216 469 71 38 www.llumarbostanci.com |
gergi kayışı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
rapsody
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 29 - Temmuz - 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: gergi kayışıGönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 2:03pm |
|
selamlar foruma henüz üye oldum.sorunu araştırırken burayı buldum:)
aracım 206 1.4 benzin.aracı ilk aldığımda gergi kayışı hiç değişmemişti ve bayağı eskimişti ben de bunun üzerine kayışı değiştirdim ama yan sanayi taktırdım.ilk etapta sorun yoktu ama son zamanlarda arac soğukken ilk çalıştırmada ısınana kadar viyk viyk diye ses çıkartıyor.birkaç ustaya gösterdim ama soruna çözüm bulamadılar.sizce çözüm nedir?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
haruncoskun
PT BÖLGE TEMSİLCİSİ
ANKARA İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 13 - Haziran - 2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1916 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 3:10pm |
|
orjinaliyle değiştirmenizde fayda var
|
|
|
I Love my Honda
|
|
![]() |
|
xyzcom
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 01 - Haziran - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 5:08pm |
|
ucuz etin yahnisi ve
asagidaki yazilari kouyun
|
|
![]() |
|
okankrgz
UZMAN ÜYE
Kayıt Tarihi: 12 - Mart - 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 373 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 5:38pm |
|
cüzzi bi miktar tutan parça diyebiliyorum bu kayışı, en başta serviste orjınal taktırsaydınız keşke, hatalı kayış seçimi yapılmış, montaj hatası vs. olabilir ki sanırım öyle
|
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
rapsody
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 29 - Temmuz - 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 7:15pm |
|
aslında haklısınız ucuz etin yahnisi yavan olurmuş ama ne yaparsın öğretmen maaşıyla orijinal taktırmak biraz kastırıyor:((
|
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU | |||||
| Konu | Cevap | Yazan | Okunma | Son Mesaj | |
|
13/59 yada 13/61 ayna mahruti | 1 | okankrgz | 16 | seLim |
|
RD3 için aux mümkün mü? | 4 | kapagan | 46 | kapagan |
|
ACIL YARDIM LUTFEN | 3 | araknit | 27 | tigerland |
|
pejo 307 hdi mi renault megane 2 mi | 27 | polatkaptan | 1070 | kuhi |
|
4*108 İtalyan ALESSİO F1 5 kollu Jant+ Pzero Nero | 0 | erhant2005 | 10 | erhant2005 |
|
206 hararet sorunu | 5 | bugrakeskin | 54 | ozaannn |
|
Yeni Üyeden Merhaba | 1 | alperen1313 | 3 | bulent 77 |
|
Yerime RCZ parketmiş :) | 7 | tigerland | 87 | cecoli |
|
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU | 1 | MaximuS | 24 | Faruk |
|
Ankara' da deri kaplama???? | 3 | canberk | 89 | acad |
|
Yeni Aracım Ford Focus | 16 | TOLGA | 266 | polatkaptan |