![]() |
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.
|
| Reform Tuning Tuning - Modifiye Ekipmanları Satış 0212 572 4400 www.daytonatuning.com |
KAYA MOTOR Scooter - Motorsiklet Satış - Tamir - Yedek Parça 0262-744 64 17 www.kayamotorsiklet.com |
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
BATU CAM FİLMİ 3M Karbon Folyo Satış & Montaj 0216 326 35 25 www.karbon-folyo.com |
LLumar Cam Filmleri Meguiars Boya Koruma ve Detaylı Temizlik LLumar Bostancı 0216 469 71 38 www.llumarbostanci.com |
307 ön cam değişince sensörler çalışmayacak mı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozgurkso
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 05 - Aralık - 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: 307 ön cam değişince sensörler çalışmayacak mıGönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 1:29pm |
|
307 aracımın ön camı değişmesi lazım.orjinali 600 civarında ve o kadar para vermek istemiyorum.yerlisi 200 tl yalnız yağmur ve far sensörü çalışmayabilir dediler.Acaba yerli cam taktıran var mı aranızda? Sensörlerin çalışması için illa 600 tl mi vereceğim.Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. |
|
![]() |
|
laedri
DENEYİMLİ ÜYE
Kayıt Tarihi: 03 - Şubat - 2010 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 1:35pm |
|
Arkadaşım far sensörüyle camın bi alakası yok ki..Far sensörü içerde ve karanlığpı algıladıgı zaman çalışır,,Yağmur sensörü de camla tümleşik...Usta ben bi yagmur sensörünü yeni cama yerleştiremem dememiş de çalışmaz demiş sana...Bence o ustaya yaptırma başka yerlere sor..
|
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
GENEL SORUMLU Kayıt Tarihi: 18 - Mart - 2008 Konum: KoşuyoLu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5000 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 1:50pm |
sensörlerin çalışması için kaliteli cam bulman lazım. Yerli camlarda kalıp cıkartıp sensörlerle pek ugrasmazlar. 307 sahiplerini bekleyen önemli bir sorunda sorduğunuz sensörlü ön cam değişimidir. Servislerde çok yüksek fiyat cekiyorlar. Kaskolarda bu fiyatları ödemek istemeyebiliyorlar. |
|
|
Peugeot 206 2006 1.4 X-Design HDI RC Style
İstanbul / Koşuyolu |
|
![]() |
|
ozgurkso
YENI ÜYE
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 2:06pm |
Bir çok camcıya sordum garanti vermiyorlar sensörlere ama far sensörü çalışacaksa sadece yağmur sensörü için 400 tl fark fazla.Bu konuda bilgisi,çözüm önerisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum acil olarak.
|
|
![]() |
|
Psh
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 18 - Haziran - 2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 10:31pm |
|
Bende yağmur sensörü yok ama orijinal cama 650 istediler.
|
|
![]() |
|
ozgurkso
YENI ÜYE
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 - Temmuz - 2010 Saat 8:41pm |
|
190 tlye yerli cam taktım sensörlerde çalışıyor bana pahalı cam satmak için mi çalışmaz dediler anlamadım.
|
|
![]() |
|
yzt06
DENEYİMLİ ÜYE
Kayıt Tarihi: 10 - Eylül - 2009 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 10:41am |
|
yok yalan sölememişler...ben aracımı aldığımda sensörler düzgün çalışmıyordu.mesela sürekli farları açıyordu...ön camı değiştirdim..olimpia marka yerli cam vardı..orjinal cam taktırdım..sensörler düzeldi...
|
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
yılmaz34
YENI ÜYE
Kayıt Tarihi: 02 - Temmuz - 2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 - Temmuz - 2010 Saat 1:50am |
|
aynı dertten bendede vardı sıgortadan orjınal olmayan cam taktılar olımpıa marka far sensoru calısyordu ama yagmur sensoru calısmıyordu
hatta servıse goturdum hemen ısın kolayına kactılar camını degıstırmek lazım dedıler tabı degıstırmedım sonra baya bı arastırdım hatta camın markası olımpıa fırmasıylada gorustum en sonunda sensorun camla temasınında bır jel kullanıyolarmıs o jelden surduler sorunum cozuldu sımdı yagmur ve far sensorude calısıyor
|
|
![]() |
|
ozgurkso
YENI ÜYE
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 - Ağustos - 2010 Saat 8:29pm |
|
ya bu jeli ben bulamadım yağmur sensörü biraz düzensiz çalışıyor bu jeli nerden buluruz ne işe yarar bir yardımcı olsanız.Birde yağmur sensörü devredeysen fasılayı azaltma imkanımız var mı fazla çalışıyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU | |||||
| Konu | Cevap | Yazan | Okunma | Son Mesaj | |
|
4*108 İtalyan ALESSİO F1 5 kollu Jant+ Pzero Nero | 0 | erhant2005 | 4 | erhant2005 |
|
206 hararet sorunu | 5 | bugrakeskin | 51 | ozaannn |
|
ACIL YARDIM LUTFEN | 2 | araknit | 18 | ozaannn |
|
Yeni Üyeden Merhaba | 1 | alperen1313 | 3 | bulent 77 |
|
Yerime RCZ parketmiş :) | 7 | tigerland | 80 | cecoli |
|
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU | 1 | MaximuS | 18 | Faruk |
|
Ankara' da deri kaplama???? | 3 | canberk | 87 | acad |