Peugeot Türkiye Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >PEUGEOT TURKEY SERBEST KÜRSÜ >PEUGEOTLARINIZ HAKKINDAKI ARIZALAR VE CÖZÜMLERİ
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: 307 ön cam değişince sensörler çalışmayacak mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
İkinci el Peugeot Peugeot Galeri Çıkmacı Efe Artık Sitemize Peugeotturkiye.com adresindende giriş yapabilirsiniz.

Reform Tuning

Tuning - Modifiye
Ekipmanları Satış
0212 572 4400

www.daytonatuning.com
KAYA MOTOR

Scooter - Motorsiklet
Satış - Tamir - Yedek Parça
0262-744 64 17

www.kayamotorsiklet.com
OTO EFE
Peugeot & Citroen
Çıkma ve Sıfır Yedek Parça
0212 486 33 66

www.peugeotcikmacisi.com
www.cikma-parcaci.com
BATU CAM FİLMİ

3M Karbon Folyo
Satış & Montaj
0216 326 35 25

www.karbon-folyo.com
LLumar Cam Filmleri
Meguiars Boya Koruma
ve Detaylı Temizlik
LLumar Bostancı
0216 469 71 38

www.llumarbostanci.com

307 ön cam değişince sensörler çalışmayacak mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozgurkso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 ön cam değişince sensörler çalışmayacak mı
    Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 1:29pm

307 aracımın ön camı değişmesi lazım.orjinali 600 civarında ve o kadar para vermek istemiyorum.yerlisi 200 tl yalnız yağmur ve far sensörü çalışmayabilir dediler.Acaba yerli cam taktıran var mı aranızda? Sensörlerin çalışması için illa 600 tl mi vereceğim.Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Yukarı Dön
laedri Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı laedri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 1:35pm
Arkadaşım far sensörüyle camın bi alakası yok ki..Far sensörü içerde ve karanlığpı algıladıgı zaman çalışır,,Yağmur sensörü de camla tümleşik...Usta ben bi yagmur sensörünü yeni cama yerleştiremem dememiş de çalışmaz demiş sana...Bence o ustaya yaptırma başka yerlere sor..
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
GENEL SORUMLU

Gönderilenler: 5000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 1:50pm
Orjinalini yazan: ozgurkso

307 aracımın ön camı değişmesi lazım.orjinali 600 civarında ve o kadar para vermek istemiyorum.yerlisi 200 tl yalnız yağmur ve far sensörü çalışmayabilir dediler.Acaba yerli cam taktıran var mı aranızda? Sensörlerin çalışması için illa 600 tl mi vereceğim.Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

sensörlerin çalışması için kaliteli cam bulman lazım. Yerli camlarda kalıp cıkartıp sensörlerle pek ugrasmazlar. 307 sahiplerini bekleyen önemli bir sorunda sorduğunuz sensörlü ön cam değişimidir. Servislerde çok yüksek fiyat cekiyorlar. Kaskolarda bu fiyatları ödemek istemeyebiliyorlar.
Peugeot 206 2006 1.4 X-Design HDI RC Style
İstanbul / Koşuyolu
Yukarı Dön
ozgurkso Açılır Kutu Gör
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozgurkso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 2:06pm
Orjinalini yazan: laedri

Arkadaşım far sensörüyle camın bi alakası yok ki..Far sensörü içerde ve karanlığpı algıladıgı zaman çalışır,,Yağmur sensörü de camla tümleşik...Usta ben bi yagmur sensörünü yeni cama yerleştiremem dememiş de çalışmaz demiş sana...Bence o ustaya yaptırma başka yerlere sor..
 Bir çok camcıya sordum garanti vermiyorlar sensörlere ama far sensörü çalışacaksa sadece yağmur sensörü için 400 tl fark fazla.Bu konuda bilgisi,çözüm önerisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum acil olarak.
Yukarı Dön
Psh Açılır Kutu Gör
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Gönderilenler: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Psh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 - Temmuz - 2010 Saat 10:31pm
Bende yağmur sensörü yok ama orijinal cama 650 istediler.
Yukarı Dön
ozgurkso Açılır Kutu Gör
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozgurkso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 - Temmuz - 2010 Saat 8:41pm
190 tlye yerli cam taktım sensörlerde çalışıyor bana pahalı cam satmak için mi çalışmaz dediler anlamadım.
Yukarı Dön
yzt06 Açılır Kutu Gör
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE
Simge

Gönderilenler: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yzt06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 - Temmuz - 2010 Saat 10:41am
yok yalan sölememişler...ben aracımı aldığımda sensörler düzgün çalışmıyordu.mesela  sürekli farları açıyordu...ön camı değiştirdim..olimpia marka yerli cam vardı..orjinal cam taktırdım..sensörler düzeldi...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
Yukarı Dön
yılmaz34 Açılır Kutu Gör
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yılmaz34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 - Temmuz - 2010 Saat 1:50am
aynı dertten bendede vardı sıgortadan orjınal olmayan cam taktılar olımpıa marka far sensoru calısyordu ama yagmur sensoru calısmıyordu 
hatta servıse goturdum hemen ısın kolayına kactılar camını degıstırmek lazım dedıler tabı degıstırmedım sonra baya bı arastırdım hatta camın markası olımpıa fırmasıylada gorustum  en sonunda sensorun camla temasınında bır jel kullanıyolarmıs o jelden surduler sorunum cozuldu sımdı yagmur ve far sensorude calısıyor
Yukarı Dön
ozgurkso Açılır Kutu Gör
YENI ÜYE
YENI ÜYE
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozgurkso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 - Ağustos - 2010 Saat 8:29pm
ya bu jeli ben bulamadım yağmur sensörü biraz düzensiz çalışıyor bu jeli nerden buluruz  ne işe yarar bir yardımcı olsanız.Birde yağmur sensörü devredeysen fasılayı azaltma imkanımız var mı fazla çalışıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.68 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz

PEUGEOT TURKEY FORUMUNDA SON 15 KONU
  Konu Cevap Yazan Okunma Son Mesaj
  pejo 307 hdi mi renault megane 2 mi 27 polatkaptan 1064 kuhi
  4*108 İtalyan ALESSİO F1 5 kollu Jant+ Pzero Nero 0 erhant2005 5 erhant2005
  206 hararet sorunu 5 bugrakeskin 51 ozaannn
  ACIL YARDIM LUTFEN 2 araknit 18 ozaannn
  Yeni Üyeden Merhaba 1 alperen1313 3 bulent 77