|
Peugeot Türkiye il temsilcilik başvurusu |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyüp - Başakşehir ve moderatörden sorumlu olmak istiyorum :)))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Son güncel temsilci kadromuz bu şekilde düzenlenmiştir. Ankara - Alicilik Bursa - 307bursa Konya - fexzi Kocaeli - Aziz Gaziantep - onurazgin İzmir - impact yeni görev alan arkadaşlara başarılar dileriz.
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun..
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cümleten hayirli olsun arkadaslar :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vatana millete hayirli olsun
e yonetime secilen arkadaslar ne ismarliyonuz islatalim biraz
|
|
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Salih abi yapar bi mangal şekli bende forumun merkezine çeşme yaptıracağım..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hepinize bir bir teşekkürlerimi iletiyorum sagolun ve basarılarımızın sonsuz olmasını dilerim yeni görev alan arkdaslar hepinizi bir bir kutluyorum mutlu,huzurlu, keyifli forumlar geçirmemiz dileğimle... Keyifli forumlar
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana yakin bi yer olursa gelirim
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayirli olsun.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abilerim kardeşlerim, forum camiamıza ve pejo severlere (her ne kadar toyotacı olsamda) hayırlı uğurlu olsun.
İyi kötü pejo fanatikliğine ben bu forumla başladım şu ana kadar samimi olduğum bütün pejocu dostumla bura vasıtası ile tanıştım. Öncelikli kurucumuz ve moderatörlerimize herşey için teşekkür ediyor ve diğer görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum. |
|
NightKiss
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayırlı olsun
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tüm il temsilcilerine ve özellikle ankara temsilcisi alicilik arkadaşımıza hayırlı olsun dilerim yerinde bir tespit olmuş
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler yönetime ve arkadaşlara :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
allppeerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
|
hayırlı olsun da istanbulda ilçelere dağıtsaydınız daha güzel olurdu kanaatindeyim güzel çalışmalar yapmak isteği ve arzusu içindeyiz . modifiye anlamında 28 AS 206
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
Nightmarecr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2016 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmarecr
|
Ad Soyad : N. Levent ENGİN
Araç bilgileri ( Marka/Model ) : PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK Meslek : IT Yaş : 31 Temsilcilik istediğiniz Şehir : KASTAMONU Kastamonu' da kimse yok anladığım kadarıyla. Peugeot sahibi bi hayla fazla bu lokasyonda ama. :)
|
|
QUITE..!
|
|
aslanaft
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seni destekliyoruz toprağım
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olsun ay sonu değerlendiricez bu sitede 1-2 kişiyle başladı yürüyüp gitti |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Trabzon temsilcisi mevcut değilse bende aday olayım :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |