![]() |
|
307 volant ve debriyaj seti fikir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2011 Saat 14:09 |
merhaba arkadaşlar
98 bindeki aracım kalkışlarda titreme ve devir 2000 in az altındayken titreme yapıyor.büyük ihtimal volant ve debriyaj balatası değişecek ama forumda önceden okuduğumuz ve tartışılan konulardan olan bu 110 bg likler yaylı volanta sahip ama 90 bg likler in sabit volantı daha sağlammış ve değiştirecek olanlar sabit volant taktırsın deniyordu. volantı sabit mi yoksa yaylı mı taktırayım. komple olarak volant ve debriyaj balata işçilik dahil fiyat hakkında bu konuda bilgili ve tecrübe sahibi arkadaşların fikrini ve önerilerini bekliyorum. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balata değişir volant kolay kolay değişmez diye biliyorum
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
inş. öyle senin dediğin gibi olur ama,bu titreme olayı volanttan diye biliyorum ben |
|
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba,
volantı ve debriyajı komple değiştirmen gerekecek,volant oynar göbek olduğu bozulması kolay oluyor,
volant + debriyaj setinin fiyatı 750 tl (orjinal)
ama sabit volant istersen onunda debriyaj seti ile birlikte fiyatı 800 tl (orjinal)
işçilik hariç
ama ben aracında çıkan orjinal oynar göbekli volanttan takmanı tavsiye ederim ,dediğin gibi sonradan değiştirip sabit takıyorlar ama ben orjinalinden yanayım
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
görüş ve yardımlarınız için teşekkürler. bu sabit ya da yaylı volant işini bide servise gittiğimde soracağım bakalım onlar ne diyecek.onlarda sizin gibi orjinalden yanaysa yapacak bişey yok.
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
benim aractada ayni sorun var. ben bu sekilde kirilincaya kadar devam etmeyi dusunuyorum diyelimki bir yerde tamamen parcalandi yaninda hangi parcalarida goturur? oynar gobekli olan volant hangi marka ve fiyata balatada dahilmi? son olarakta bu parcanin omru kac bin km? simdiden cevabiniz icin tesekkurler |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
benimde 307 de çok titriyor kalkışta inanılmaz ama çeki felan iyi yani debriyaj bititi desem bitmemiş çekişi güzel ancak kalkana kadar titriyor hatta gaz vermeden debriyajı bırakınca kendi kendine kalkıyor anlamadım bende yaza döğru biraz bütçe sorlayacak bakım olduğundan bekletiyorum gittiği yere kadar ne yapacağım bilmiyorum |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
arkadaşlar servisi aradım 1.4 hdi 307 lerin hepsi sabit volantmış titreme yanlızca baskıdan yaparmış titreme baskı balata değişince ortadan kalkarmış.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
68 ve 90 bg ler sabit volant 110bg ve ustu yayli volant diye biliyorum
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
o zman benim araç 1.4 68 bg baskı balata deişsem yeter titreme ortadan kalkar sanırım
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
sponsorumuz şahin peugeot 307 1.4 hdi 2004 model baskı balata orj. fiyat nedir birde gelsem sizin oraya usta varmı tavsiye edeceğiniz işçilik ne kadar tutar haber verirseniz tüm arkadaşlarda buradan öğrenir ve yaptırıken size geliriz
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
?
|
|
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
http://www.youtube.com/watch?v=DbvP5EvpUbA
linki tıklayın izleyin volant yaylı sistemde baskı yoktur baskı yayları volant içindedir volantı öpen balatadır aslında bu volantın sağlamları var Q4 diye geçiyor busizin araçlarda bozulan pejonun en büyük kazığı olan Q3 yazılımlı volantlardır en adisini bize kaktırdılar 2005 ve bazı 2006 model 307 308 407 citroen c3110 hp c4110 hp c5 110 hp lerin hepsi bu konuda problemli sıfır araçların hemen hemen hepsi garantiden en az 2 kere set değişmiştir çok adi malzemeden yapılmıştır şimdiki araçlarda pejo citrende Q4 VOLANT var sorun çıkartmıyor sizin bozulan volantın fiyatı yaylı tek volant850 tl balata 250 tl dir bu volant motorun titreşimini en aza indirmeye yarar ve pamuk gibi kalkış sağlar ilk olarak otobüslerde ve kamyonlrda uygulandı dikkat ettiyseniz şehirler arası otobüslerin kalkışları pamukgibidir ama bozulur yayları gevşer kırılırsa insanı arabadan soğutur bozuk volant ses yapar ilk çalışmada sarsıntı meydana gelir kalkışta titreme geri viteste tıkırtı sesi daha kötüsü ise yayların temelli dağılması ve aracın yürümemesidir gelelim sabite çevirmeyi 2.0 hdi lerin sabit volantı alınıp takılabilir ama bu volantın fiyatıda 800 tl dir biz ww servisi olarak dostlarımızın araçlarının volantını çıkartıp kaynak yapıyoruz ve sabite çevireyoruz sonra 2.0 hdi baskı balata setini kaynaklanmış volanta ekliyoruz işte size ölümsüz aktarma takımı maliyet kaynak 20 tl baskı balata set 300 tl işçilik 100 tl toplam 420 tl birdaha volant sorunu ortadan kalkıyor . |
|
![]() |
|
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
nekadar çıktı fiyat
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
orjinalin markası ne oluyor arkadaşlar baskı balatada orjinal olduğunu nasıl anlıyoruz ?
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar 3 gün önce volant komple ve debriyaj setini değiştirdim 100 bin bakımın yanında ama biraz battık gibi
![]() 890 volant komple,350 debriyaj seti ve 100 bin bakımıyla sabah 9 dan akşam 5 e kadar sürdü işçilik te 275 tl tuttu.(diğer parçaların fiyatlarına bakmadım ama bu fiyatlar liste fiyatı heryerde(göral,ABC) aynı bunun üstne bide yüzde 30-35 indirim yaptırırsak tamam daha parasını ödemedik. ama araba sıfır gibi oldu. kalkarken titreme,2000 devirin az altındayken yani 4. viteste 70 le giderkenki titremeden kurtulduk,debriyaj pamuk gibi oldu ve de araba hemen fırlar oldu kalkışta. tabikide daha ölçemedim ama yakıt tasarrufuda bu harcadığımız paranın karşılığına gelir ve yeter de şimdilik sadece 120 binde değişecek triyer kaldı .ondan başka ağır bakım yok,masrafsızız yani artık sadece yağ,su,filtre ve eskirse balata kaldı 10 binde
![]() Düzenleyen Faruk - 29 Nisan 2011 Saat 12:12 |
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Merhaba,
yazınızı şimdi gördüm biraz geç oldu konuları takip etmem zor oluyor arada kaçıyor kusura bakmayın ,direk bana yazarsanız daha çabuk cevap verebilirim,
debriyaj setinin şu anki fiyatı 200 tl orjinal olarak, işçiliktede yardımcı oluruz
1,6 110 luklar volantla birlikte değimesi gerekir,1,4 ler sabit volant olduğu için debriyaj seti yeterli olacaktır,volantı kolay kolay bozmaz,
1,6 dizel volant fiyatı 500 tl (orjinal) debriyaj seti 250 tl (orjinal)
kolay gelsin
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
volanta ne kadar çok yamışlar Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 14:53 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |