|
Kamber Yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
naimkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2014 Saat 19:22 |
Merhaba arkadaşlar aracıma kamber yaptırmak ıstıyorum ama suana kadar hıc 206 da kamber gormedım. 206 lara kamber olmuyor mu ? sorun mu oluyor ? fikri olan yazarsa sevınırım.
|
|
naimkaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgi verecek kimse yok mu ?
|
|
TaZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kamber kiti bulabilirsen neden olmasın bende 307 icin baktım ama kamber kiti yok türkiyede cok firmayla konuştum pejo icin yapmıyorlar :)
|
|
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 için -1 kamberli koni bulmuştum ama önlerde güzel durmaz diye almamıştım. Hala yakışmaz görüşündeyim :)
|
|
naimkaya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben dun baya bı sorusturdum 206 larda dıngıl arkada oldugu ıcın kamber olmuyormus sanırım
|
|
derman362
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2014 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı derman362
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
peugout lar bütün dingil naim abi kamber verebilmek için bagımsız dingil olması şart...
|
|
Gönül ister GTI,Cüzdan Derki TDI...
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
bütün dingil olması flan fark etmez arka tekerlerinizi söküp bir bakım zaten çamurluk içinde kamber verecek mesafe yok bagaj kısmındaki davlumbaz kısmını flan şaseleri kesip genişletmeniz gerek hondacılarınki gibi olsun diyorsanız ama öyle yapacağınıza kolayı var bi mercedes 190 yada 200e alın arkasına ağırlık koyun ne kadar ağırlık o kadar kamber demek mercedeste :)
|
|
change
|
|
derman362
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2014 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı derman362
|
[QUOTE=serdaralısan]bütün dingil olması flan fark etmez arka tekerlerinizi söküp bir bakım zaten çamurluk içinde kamber verecek mesafe yok bagaj kısmındaki davlumbaz kısmını flan şaseleri kesip genişletmeniz gerek hondacılarınki gibi olsun diyorsanız ama öyle yapacağınıza kolayı var bi mercedes 190 yada 200e alın arkasına ağırlık koyun ne kadar ağırlık o kadar kamber demek mercedest
Abicim senin anlattıgın olay jantla alakalı Bağımsız dingil lazım diyorum abi bütün bir dingili nasıl kıvırıp camber kiti takacaksın ki? |
|
Gönül ister GTI,Cüzdan Derki TDI...
|
|
ikram61
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 407 var yuk koydunmu acıyo benmkıde :)
|
|
407 COBRA
|
|
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece önlere kamber veriliyor o da yakışmıyor, hiç gerek yok.
|
|
naimkaya
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol teşekkür ettim
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENİM BİLDİĞİM PEUGEOT LARA KAMBER OLMAZ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |