|
.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
awanger33
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 16:00 |
MERHABALAR
ARANIZA YENİ KATILDIM !!! ALFA ROMEO 147 ARACIMDAN SONRA 2005 307 SW OTM ARACIMI CUMA GÜNÜ ALDIM :D ÖNCEKİ ARACIMDAN KALMA SES SİSTEMİNİ KURMAK İSTİYORUM BAGAJ HACMİ GENİŞ KALSIN İSTİYORUM Kİ ZATEN ARAC DEĞİŞTİRMEMDEKİ TEK NEDEN BUDUR !!! BU ARAÇ İÇİN TAVSİYELERİNİZ NELERDİR 1 ADET ANFİ VE 2 ADET 38 CM WOFER VAR ELİMDE :D Düzenleyen awanger33 - 20 Mart 2014 Saat 10:18 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar aracınızda hayırlı olsun ... Sıstemler hakkında yorum yapamıcam daha bılgılı arkadaşlar yardımcı olucaklardır sıze...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
awanger33
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
|
sanırım kimsenin fikri yok ?
|
|
|
|
awanger33
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
|
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
önceliğim tabiki elimdekileri kullanmak ancak yeni bir sistem de olabilir tabiki ama göze şık gelecek kulağımıza hitab edecek bir şeyler arayışındayım açıkçası hatta bir tane gördüm formda yedek lastik yerine yapılmış bir çalışma vardı bagaj tabanında |
|
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 lerin kapi ici hoparlor yuvasi maalesef kotu. Amfiyle besleyebilecek mid takimi koymaya degmeyecek kadar verimsiz ben 307 aracimda orjinal teybi degistirmeden sadece ondeki hoparlorleri 2 yollu hoparlor ve bagaja aktif woofer takviyesiyle cozum uretmeye calistim fenada olmadi. Teybi ondeki hoparloru ve bagajada tek vooferle isi cozebilirsiniz. Araciniz hayirli olsun.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |