![]() |
|
KLİMADA BENZİN KOKUSU ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2013 Saat 21:21 |
selam arkadaşlar başına bu tip birşey gelen oldu mu? klima resmen benzin kokusu üflüyor, kaput altında ne koku nede sızıntı görebildim, depo kapağı sıkıca kapali, şamandıra kısmında koku vb yok
![]() |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İhmala gelmes yerınde olsam bıran önce bakdırırdım koku varsa parlama bile olur allah korusun
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
errör :)bi ara bende ayni seyi yasiyordum benzin kokusu alıyordum ne alaka bilmiorm inana ama baski balatam degiştikten sonra kesildi ama inan ne alakasi var bilmiorm belkide baski balata degişirken bişeyi görüp düzeltmişte olabilirler boşlamaya gelmez dikkat etmek lazim
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
bu arada dier konunu simdi gördüm baski balatayla ilgili :) umarim bir alakasi vardir baski balata ile benzin kokusunun bende baski balata bitmeden önce koku yapmisti degistirince kesildi
|
|
![]() |
|
peugeot servisinde baski balata + sanziman yagi yanlis hatirlamiyorsam hepsine 830 tl para vermistim kibris kosullarinda iyi bir fiyat okudugum kadari ile 1000 tl cekmisler sana volant degismedikce bu fiyat gercekten cok
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
valla aynen eb volant degisirse 1900 dediler niyetliydim sövemedim
![]() baskı balatayla nasıl bir ilgisi olabilirki, aklım almadı ilginç
![]() |
|
![]() |
|
bende anlamadim fakat baski balata bitmeden 1 hafta önce koku basladi sonra iice hissettim bittigini degiştirdikten sonra son 2- 2.5 aydir koku almiorm
|
|
![]() |
|
allah allah merak ettim valla bende :) yarın ilk iş maslak oto sanayi, masraftan kaçılmıyor vesselam
![]() |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
arka koltuğu kaldırınca döşemenin altında yuvarlak bi yer var oraya da bi göz atarsan iyi olur
benim araçtada çok nadir 1-2 kere benzin kokusu olmuştu fakat klimadan değil servis ilk orayı kontrol etti benim problem katalizör bağlantısının oralardan biyerden kaynaklanıyor.
|
|
![]() |
|
anladım mami bugün aceleyle bir göz attım artık yarın daha detaylı inceleyeceğim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |