Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yakıt ibresi hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yakıt ibresi hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EMREJOY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMREJOY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yakıt ibresi hk.
    Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 08:33
merhaba 

yakıt ibremde sanırım problem var

dün akşam ışık yanarken 20 tl benzin aldım ışık sönmedi önemsemedim yaklaşık 5 km yol yaptım bu sabah işe giderken 20 tl daha yakıt aldım ışık yine sönmedi ibre yerinden oynamadı bile problem var gibi geldi ve 10 tl daha benzin aldım üzerine ışık hala yanıyor sanırım problem var nasıl bir çözüm bulabilirim ve problem nerde olabilir yoksa aldığım benzin azmı geldi normalde 25 tl benzin alınca ışık sönüyordu? parça parça almak tan kaynaklanmış olabilirmi ? 

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 08:44

Oncelikle forumda yeni kullanicilarin kendilerini tanitabilecegi "UYELERIMIZI TANIYALIM" basligi var. Bir ugrarsaniz guzel olur.

Aracinizda problem yok hersey normal. Gecenlerde de forumda bahsi gecmisti. 7 litre altinda yakit aldiginizda ibre degismez cunku o kadarlik degisimi algilamiyor hic yakit alinmamis gibi farzediyor. Bir seferde 7 litre uzeri yakit aldiginizda degistigini goreceksiniz.

Düzenleyen koliva - 28 Ocak 2011 Saat 08:45
Yukarı Dön
EMREJOY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMREJOY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 09:05
cevap için teşekkürler öğlen 7 litre benzin alalım, umarım söylediğiniz gibi herşey normaldir cvp için teşekkürler...saat 1 gibi gelişmeler hakkında bilgi veririm:)

bu arada söylediğiniz bölüme bir uğrayalım saygılar...
Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 12:47
kendinizi tanıtamadan kimseden cevap alamssınız teşekküler

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

Yukarı Dön
elnino35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elnino35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:04
alakası yok arkdaşım benim arabada 20 tl benzin alınca ışıgım sönüyor sen git bi baktır . şamandra sorun olabilir belki . Genelde benzin ışığı yandıktan sonra ve bilgisayarda gösterilen son kmye kadar gittikten sonra benzin ibresi düzeliyor. Sadece bir kere düzelmedi ve epey bir zaman benzin gösterge ışığı sönmedi sonrasında bende benzin alarak durumu düzelttim.
Peugeot 206 forover.
Yukarı Dön
EMREJOY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMREJOY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:10
henüz fırsatım olmadı yoğunluktan fırsat bulamadım ama eve dönüşte ilk benzinciye girip benzini aldıktan sonra heyecanla kontağı çevirecem :) umarım problem yoktur.. zaten benzine zor yetişiyoruz birde bu tip uyduruk masraflarla karşılaşmayız cevap için teşekkürler...

bu arada elnino35 tam ne demek istediğini anlamadım benzini sonuna kadar bitirip öyle mi almalıyım?
Yukarı Dön
elnino35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elnino35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:20
evet ölede denilebiilir ama sorun dewam ederse İbrede ya elektronik bi arıza vardır veya benzin depondaki şamandırayla alakalı bi problem vardır. Şamandıra benzin yüklediginde ibrenin kalkmasını saglarki inş. öle bi problem yoktur biras pahalıya patlar . elektronik bi arıza varsa sigortadır büyük ihtimal geçen bi arkdaşımın paliosundada böle bi problem vardı 10 tl ye yaptırdık . sen en iyisi benzini bi at bakalım düzelmesse dedigim şeyler göz önüne al .
Peugeot 206 forover.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:38

bu konuyu daha öncede açtık forumda bulabilirsiniz.

peugeot ve fransız malı renault ve citroen araçların şamandıraları elektronikdir. sadece benzin alındığında değişikliği beyine iletir ve beyin gaza basma şekliniz ve gittiğiniz hıza göre yakıtı hesaplar ve ibreyi ona göre düşürür. şamandıra sadece benzin alındığında ölçer birdaha ölçmez.

eğer 7 lt' den an alırsan değişiklik olmadığını düşünür ve beyine yeni değişikliği iletmez ve ibre hiç benzin almamış gibi kaldığı yerden düşmeye devam eder.

örneğin 20 tl lik benzin aldığında 20TL :3,94 (benzinin litre fiyatı) = 5,08 LT benzin yapar şamandıra algılamaz.

senin en az 3,94x7= 27,58 TL lik benzin alman lazım. günümüz fiyatlarında.

buna bağlı olarak 5 kere 20 tl lik benzin alsan bile ibre oynamaz, ama 1 kerede 30 tl lik alırsan mevcut hacmi gösterir. tecrübeyle denenmiştir. saygılarımla.

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
elnino35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elnino35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:43

Yazdıgın bilgilere saygı duyuyorum ama bi konuda belirtmen isterimki benim 206 xr modelinde 30 tl 20 tl farketmiyo 10 tl bile alsam o ibre yerinden oynuyo bizde test ettik onayladık.

Peugeot 206 forover.
Yukarı Dön
elnino35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elnino35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:48
Fazla teknik bilgilere aldırma yani demek istedigim .. ;)
Peugeot 206 forover.
Yukarı Dön
EMREJOY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMREJOY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 19:45
ewet arkadaşlar değerli yorumlar için teşekkür ederim..
iş çıkışı ilk benzinciye girdim ve 40 tl benzin aldım dediğiniz gibi ibre nerdeyse yarıya dayandı problem yok buda değişik bir deneyim oldu benim için ilginize çok teşekkürler
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 21:04
Demekki 7 lt. olayi sizin aracta tutuyor.
Yukarı Dön
TURAN61 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Nisan - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TURAN61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 21:23
Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

bu konuyu daha öncede açtık forumda bulabilirsiniz.

peugeot ve fransız malı renault ve citroen araçların şamandıraları elektronikdir. sadece benzin alındığında değişikliği beyine iletir ve beyin gaza basma şekliniz ve gittiğiniz hıza göre yakıtı hesaplar ve ibreyi ona göre düşürür. şamandıra sadece benzin alındığında ölçer birdaha ölçmez.

eğer 7 lt' den an alırsan değişiklik olmadığını düşünür ve beyine yeni değişikliği iletmez ve ibre hiç benzin almamış gibi kaldığı yerden düşmeye devam eder.

örneğin 20 tl lik benzin aldığında 20TL :3,94 (benzinin litre fiyatı) = 5,08 LT benzin yapar şamandıra algılamaz.

senin en az 3,94x7= 27,58 TL lik benzin alman lazım. günümüz fiyatlarında.

buna bağlı olarak 5 kere 20 tl lik benzin alsan bile ibre oynamaz, ama 1 kerede 30 tl lik alırsan mevcut hacmi gösterir. tecrübeyle denenmiştir. saygılarımla.

+1 aynen katılıyorum..ama 7 lıtre mı tam bılmıyorum
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 21:53
Bende 8 lt diye duymuştum ama Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 22:06
Orjinalini yazan: elnino35 elnino35 Yazdı:

Yazdıgın bilgilere saygı duyuyorum ama bi konuda belirtmen isterimki benim 206 xr modelinde 30 tl 20 tl farketmiyo 10 tl bile alsam o ibre yerinden oynuyo bizde test ettik onayladık.

307 ler için 7 litre alman lazım en az. senin ettiğin idda doğru olabilir çünkü bizim 307 lerin deposu 60 litre, senin 206'ın ise 50 litre.

bizde en az 7 litreye duyarlı ise seninkinde de taş çatlasa 4-5 litredir, bu yüzden 20 tl lik aldığında ibrenin oynaması normal.

ayrıca;

bir başka arkadaşımın tecrübelerine dayanarak söylüyorum, yarım depodan fazla olduğunda 10 tl bile alsan değişikliği göserir. (lpg li araçlarda ibre düştüğü zaman yarım deponun üzerinde benzin varsa stop edip çalıştırdığımızda ibre eski haline geliyor).

konuyu açan arkadaş zaten 20 tl lik aldığı halde ibrenin yükselmediğini bildirdi ve sizin önerdiğiniz çözümden farklı olarak herkezin bildiği gibi "teknik olarak" 1 seferde 7 litreden fazla aldığı için bir kez daha test edilerek pekiştirilmiştir.

sorun halledilmiş olup konu kapanmıştır.

Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 22:11
aynı sorun bendede vardı daha once yazmıstık 307 lerde bu 7 lt olayı dogru arkadaslar 7lt altında algılamıyor dıger arkadasların dedıgı gıbı
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 03:48

Arkadaşlar sizler şanslı olmalısınız ki 7 ve üstü benzin aldığınızda benzin göstergeniz nankörlük etmeyip düzgün çalışıyor, Benim 206xt yi aldım alalı benzin göstergesi hala kırmızı yanıyor. bunun çözümü için yaptıklarımı anlatayım:

1.si araç göztepe de bilgisayar yardımı ile tamirci usta şamandırayı söküp  temizleyip geri takarak beyni sıfırladı benzin ibresi birkreliğine depoyu tam gösterdi zaten depo da fuldu  2. depoyu fulledğimde gösterge yerinden kıpırdamadı kırmızı yanmaya devam etti.
2.si aracım benim yolda bıraktı çekiciyle kartal sanai de özel peugeot servisinde şamanranın hortumu çıktığını gördük kelepçe ile bağladık fakat uzun yola gideceğmden  gidip yeni şamandra aldım orjinali 450 olduğundan 250 tl ye ispanyol malı yan sanayi aldım sonuç düzelmedi,
3.sü ılıcak peugeot yetkili servise gittim depoyu fulleyip araca reset çektiler göstergem 2. kez ful gösterdi yani benzini algılamıştı. depo yarıya indiğinde tekrar fullememe rağmen ibre yerinden oynamadı bi daha yükselmemek üzere kırmızı yanıyor hala. servis şamanrayı değiştirmemiz lazım diyorlar ama bana inandırıcı gelmedi yeni değiştim dedim yan sanayidir ondandır dediler zaten öle denem tahtası olacak bi parça deil fiyat 450 tl. yan sanayi ile orjinalı arasında hiçbir fark yok zaten üzerinden çıkan şamanrayı inceledim üzernde en orjinalı ile fark yaratacak hiçbir elektronik beyin yok.
Arkadaşlar sizce sorun nedir bilen var mı??
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 09:03
Orjinalini yazan: kankam_743 kankam_743 Yazdı:

Arkadaşlar sizler şanslı olmalısınız ki 7 ve üstü benzin aldığınızda benzin göstergeniz nankörlük etmeyip düzgün çalışıyor, Benim 206xt yi aldım alalı benzin göstergesi hala kırmızı yanıyor. bunun çözümü için yaptıklarımı anlatayım:

1.si araç göztepe de bilgisayar yardımı ile tamirci usta şamandırayı söküp  temizleyip geri takarak beyni sıfırladı benzin ibresi birkreliğine depoyu tam gösterdi zaten depo da fuldu  2. depoyu fulledğimde gösterge yerinden kıpırdamadı kırmızı yanmaya devam etti.
2.si aracım benim yolda bıraktı çekiciyle kartal sanai de özel peugeot servisinde şamanranın hortumu çıktığını gördük kelepçe ile bağladık fakat uzun yola gideceğmden  gidip yeni şamandra aldım orjinali 450 olduğundan 250 tl ye ispanyol malı yan sanayi aldım sonuç düzelmedi,
3.sü ılıcak peugeot yetkili servise gittim depoyu fulleyip araca reset çektiler göstergem 2. kez ful gösterdi yani benzini algılamıştı. depo yarıya indiğinde tekrar fullememe rağmen ibre yerinden oynamadı bi daha yükselmemek üzere kırmızı yanıyor hala. servis şamanrayı değiştirmemiz lazım diyorlar ama bana inandırıcı gelmedi yeni değiştim dedim yan sanayidir ondandır dediler zaten öle denem tahtası olacak bi parça deil fiyat 450 tl. yan sanayi ile orjinalı arasında hiçbir fark yok zaten üzerinden çıkan şamanrayı inceledim üzernde en orjinalı ile fark yaratacak hiçbir elektronik beyin yok.
Arkadaşlar sizce sorun nedir bilen var mı??

Merhaba,

206 larin BSI(beyin) yazilimlarinda bu konuda hakkinda problem oldugunu okumustum. Sorunun bir ust versiyon yazilim atmakla cozuldugunu de okumustum. BSI sifirlamakla yeni yazilim atmak farkli seyler. Sorununuz yazilimsal olabilir.

Eger sorunun yazilim hatasi olmadigina eminseniz o zaman su diyeceklerim ariza tespitinde bulunurken size yardimci olabilir. Benzin pompasi arka koltugun altindadir. Ulasmak icin arka koltugu sokmeniz gerek. Sonra pompanin ustundeki kapak gibi aksami da sokun. Bunun altinda 2 tane hortumun oldugunu (biri gidis biri gelis) ve hemen yaninda da elektrik baglantisi icin soket oldugunu goreceksiniz. Soketi cikarin. Simdi diyelim elinizde cikarttiginiz soket var. Buradan sonraki islem icin 60 ile 260 ohm arasinda degere sahip olan bir direnc bulmaniz gerek. Bu direnci soketin 5 ve 6. pinlerine yerlestirin ve sonrasinda aracin kontagini cevirin. Bagladiginiz direncin degerine bagli olarak ibrenin oynamasi gerek. Ornegin, 160 ohm luk bir direnc baglarsaniz yakitin gosterge panelinde yarida oldugunu gormeniz gerek. Eger ibre oynuyorsa o zaman tankin icerisindeki aksamda bozukluk var. Eger ibrede oynama olmuyorsa o zaman muhtemelen gosterge panelinde ariza var. Panelde olan sorunlarda, hemen paneli degistirmek yerine ilk once tanktan panele giden kablolarda bir sorun varmi test edilir.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Düzenleyen koliva - 30 Ocak 2011 Saat 09:06
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 10:27

koliva arkadaşımız lpg li araçların kullandığı modülün görevini yapan maliyeti ucuz bir yöntemden bahsetmiş. eğer bu şekilde yapabilirsen olur ama yapamam dersen lpg li araçların kullandığı modül vardır, araç lpg de giderken benzin ibresi düşer ve her kontağı kapatıp açtığında mevcut benzini gösterir yine seyir halinde düşmeye başlar.

sen koliva arkadaşımızın dediği şekli yapamazsan modülü bul tak dene sorunu bulmana yardımcı olur .
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 03:06
çok teşekkür ediyorum en kısa zaman da 160 ohm lik direncle test edeceğim sonucu yazacağım 5. ve 6. pinler yanılmıyorsam direkt şamandradan gelen 2 kaplonun devamı olmalı . modül hakkın da söyleyeceklerim ise pek tavside bulunulmadı araştırdığım kadarıyla fiyat ı 200tl civarın da beyne zararı olduğunu sölemişlerdi(yanlış bilgilendirildiysem özür quiet_20 kardeş).
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4492 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 271 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7672 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 515 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 654 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 401 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5230 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 617 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 405 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 725 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 287 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 572 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2334 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5703 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4966 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2114 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 526 0 samizel
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English