![]() |
|
JANT BOYAMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 17:41 |
mrb arkadaslar aracımın jantlarını boyatmayı dusunuyorum
ist avrupa yakasında bu ısı bılen bır yer bılıyormusunuz.bır kac jant duzeltme yapan yere sordum 150 tl falan dedıler sadece boyamaya.duzeltme ısı varsa daha farklı olur denıldi..
bu konuda yardımlarınızı beklıyorum. Düzenleyen masumserseri - 02 Nisan 2011 Saat 14:32 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi fiyat !!! Düşünmeden yaptırsın bence
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu baska fıkrı olan.yada yaptıran yahu:D |
|
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Aslında bu iş dışarıda yaptırılınca pahalı olan ve kimsenin uğraşmak istemediği bir iş. Kendiniz yapabilirseniz çok ekonomik olur. Ama boya kısmını yapamayız diyorsanız, jantı lastikten ayırma (bu işi işaretleyip yaparsanız balansı bozulmaz) ve jantın ince zımpara işini siz yapar, sonra bir oto boyacıya sadece boyama işini bırakırsanız, hazır olan jantları boyatma ve uygun fiyata boyatma şansınız olur. Tabi işlemlere başlamadan önce oto boyacıyla görüşmekte fayda var, kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
evet kendım yapmaya karar verdım.yıllık ızınımde ılk ısım bu olacak sanırım:D
Düzenleyen masumserseri - 02 Nisan 2011 Saat 14:33 |
|
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Kolay gelsin, Güngörende kerestecilerin o tarafa doğru servisler tamirciler var belki yakın olur, oralarda bir araştırılabilir.
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Kolay gelsin resimlerini bekliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
ancak temmuz ayında bıtmıs olur.arkadaslar.bu yuzden aracı o zamana kadar degıstırmezsem mutlaka paylasırım
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |